Bølgen og Moi til Nydalen

Bølgen og Moi skal lansere konseptet Foodgarage i Nydalen i Oslo.
Redaksjonen
13 Mars 2008 - 17:00

I dette området finnes både restaurantgjester i "vanlig form", men også mange forretningsfolk og BI-studenter.
 
- Dette blir spennende. Selve lokalet er spesielt, med blant annet hele ni meter under taket. Det er Arkitektfirmaet Snøhetta som tegner restauranten - og det blir så bra! sier daglig leder i Bølgen og Moi, Torleif Høyvik til lokalavisen.no.
 
Stor uteservering
Det blir blant annet en uteservering med plass til 100 gjester. Inne blir det 80 plasser og et eget selskapslokale med plass til 50 mennesker. Restauranten skal være åpen hver dag fra formiddag til kveld.
 
- Vi satser på et folkelig og uhøytidelig restaurantmiljø - også med mulighet for take away og cateringmeny. Men vi strekker oss gjerne til også å arrangere brylluper og andre høytidelige anledninger. I tillegg vil vi legge til rette for møtelokaler for blant annet businessfolket, og de er det jo mange av i Nydalen, sier Høyvik.
 
Vedfyrt spesialovn
Pizzanytere kan glede seg over en vedfyrt spesialovn som skal gi ekstra høy kvalitet på pizzaen.
 
- Og selvfølgelig skal også den gode vinen og champagnen på plass, beroliger Bølgen og Mois daglige leder.
 
Nydalen er et område som fremdeles under utvikling med mer business og flere beboere på gang.
 
- Men vi tar mer enn gjerne i mot gjester fra hele Nordre Aker og omegn, sier Høyvik.
 
Bølgen og Moi startet opp i 1995. I dag teller virksomheten fem restauranter med til sammen 150 ansatte.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer
Matkurs og vinkurs
Winedinner 26. februar i Oslo

7 spanske viner til en fristende 5-retters meny med sesongens beste råvarer

Den 26. februar kan du bli med på en unik mat og vinopplevelse. Familia Zabala Martinez henter frem 7 deilige viner og Klosteret disker opp med en 5-retters meny.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her