Bond griper til ølflaska

Bond griper til ølflaska

Agent 007s nye oppdrag: Å sikre Heinekens stilling i USA.

De fleste forbinder James Bond med champagne eller Vodka Martini, «shaken not stirred». Men mange kommer trolig til å heve øyenbrynene når agent 007 nå skal begynne å drikke øl.

Øldrikkingen er selvsagt ingen tilfeldighet, men resultatet av en rådyr produktplassering fra den hollandske giganten Heineken i den neste Bond-filmen, «Skyfall».

LES OGSÅ: Heineken inn i Brewery International

Heineken er nummer to på lista over importert øl i USA (etter Corona). I 2011 sank imidlertid salget med 2,9 prosent i 2011, og da er det klart man trenger agenter med spesielle fullmakter.

LES OGSÅ: Heineken kjøper SOL

Mens filmen går på kino i høst, skal Heineken også slippe en kaskade av annen markedsføring løs på amerikanerne. Samtidig skal de eksponeres for andre merker i porteføljen, som Newcastle Brown Ale og Amstel Light, skriver wownews.se.

Det mexicanske ølet Indio skal også introduseres i USA på omtrent samme tidspunkt, ifølge amerikanske presse.

Forsiden akkurat nå

Test Nyhetene i basis januar 2018

De hvite januarnyhetene i basisutvalget er de mest spennende

Blant de 75 nye produktene i polhyllene i januar er det mange godbiter å plukke med deg, og de aller beste er hvitviner. Men ikke fra stedene du oftest henter dine hvitviner. Derimot fra Østerrike, Sør-Frankrike og Sør-Afrika. Les hele saken

Til toppen