Bordeaux Vinhandel

Redaksjonen
09 Desember 2004 - 17:40

Navn: Bordeaux Vinhandel AS
Besøksadresse: Ekebergveien 224G, 1162 Osl
Postadresse: Ekebergveien 224G, 1162 Oslo
Telefon / faks: 92 05 22 40 / 22 74 50 60
Web-adresse: www.bordeauxvin.no
 

Bordeaux Vinhandel er en god, gammeldags vinhandler som utelukkende fokuserer på topp kvalitetsvin fra Bordeaux med en rekke eksklusive årganger på Vinmonopolets Bestillingsutvalg og eksklusive spesialutvalg for samarbeidspartnere i restaurantbransjen. Ved hjelp av deres dyktige team i Oslo og Bordeaux, som har mer enn 17 års erfaring i bransjen, samarbeider de tett med de mest kvalitetsbevisste vinprodusentene, deriblant kjente slott som Châteaux Latour, Margaux, Lafite Rothschild, Haut-Brion, Cheval Blanc, Leoville Barton, Talbot, Lynch Bages, Pichon Longueville, Montrose, Cos d'Estournel, La Lagune m.fl.
 
All vin som importeres til Norge av Bordeaux Vinhandel kommer direkte fra vinslottene, og har da vært lagret i slottets egne kjellere siden de ble tappet på flaske, eller har vært lagret en kort stund i deres eget temperaturkontrollerte lager i Bordeaux eller Oslo. Dette gjør Bordeaux Vinhandel i stand til å garantere vinens lagringshistorie og sikre deg som kunde den beste mulige kvalitet for fortsatt lagring.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her