Bra start for nytt hotell

På bare seks uker kom det hotell på Brokelandsheia utenfor Risør. Etter en måned med drift har det allerede vært fullt belegg.
Redaksjonen
19 August 2008 - 11:00

Det nye hotellet ligger bak veimerket Cinderella, og består av 24 rom som alle er innredet med 42 tommer flatskjerm-TV, air condition og senger fra Hødnebø.
 
- Vi har isolert med tanke på støyen fra veien, så det er helt stille og fredelig på rommene, sier daglig leder Terje Rødland.
 
Mat 24 timer
- Det vil bli bruforbindelse mellom hotellet og kafeen i løpet av september, da vil gjestene kunne gå tørrskodd til matbordet 24 timer i døgnet, sier Rødland.
 
Cinderella kafé og hotell er ett av få steder som har matservering hele døgnet.
 
- Vi har fokus på sunn mat, og ble kåret til beste spisested langs E-18 på strekningen Oslo-Kristiansand av DHL. Og vi ble blant en av fire vinnere på landsbasis, sier Rødland til Vestmar.
 
- Vi ønsker å være inkluderende, derfor har vi også alternativer for folk med matintoleranse. Hotellet er bygget og tilrettelagt for rullestolbrukere, sier Rødland
 
E-18 er nøkkelen
- Trafikken på E-18 vokser, og vi vokser med. Det er riktig plass å være, og et godt tilbud for reisende som trenger overnatting langs veien. De nærmeste aternativene er Sandefjord og Kristiansand, sier Rødland.
 
Foruten forbipasserende, satses det også på kurs-og konferanse.
 
- Vi er en naturlig møteplass, med en geografisk beliggenhet som er "midt imellom". Nå som vi kan tilby overnatting er det enda mer attraktivt, forteller hotelleieren som kan betjene konferanser fra to til 120 personer.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende
Ukens drink

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende

Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende
Ukens drink

Når en iskaffe får smak av appelsin og vodka, blir den faktisk varmende

Iskaffe er kanskje ikke førstevalget i november, men litt denne kombinasjonen føles nesten som medisin. Viktigst er at den smaker godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her