Bra start for nytt hotell

På bare seks uker kom det hotell på Brokelandsheia utenfor Risør. Etter en måned med drift har det allerede vært fullt belegg.

Det nye hotellet ligger bak veimerket Cinderella, og består av 24 rom som alle er innredet med 42 tommer flatskjerm-TV, air condition og senger fra Hødnebø.
 
- Vi har isolert med tanke på støyen fra veien, så det er helt stille og fredelig på rommene, sier daglig leder Terje Rødland.
 
Mat 24 timer
- Det vil bli bruforbindelse mellom hotellet og kafeen i løpet av september, da vil gjestene kunne gå tørrskodd til matbordet 24 timer i døgnet, sier Rødland.
 
Cinderella kafé og hotell er ett av få steder som har matservering hele døgnet.
 
- Vi har fokus på sunn mat, og ble kåret til beste spisested langs E-18 på strekningen Oslo-Kristiansand av DHL. Og vi ble blant en av fire vinnere på landsbasis, sier Rødland til Vestmar.
 
- Vi ønsker å være inkluderende, derfor har vi også alternativer for folk med matintoleranse. Hotellet er bygget og tilrettelagt for rullestolbrukere, sier Rødland
 
E-18 er nøkkelen
- Trafikken på E-18 vokser, og vi vokser med. Det er riktig plass å være, og et godt tilbud for reisende som trenger overnatting langs veien. De nærmeste aternativene er Sandefjord og Kristiansand, sier Rødland.
 
Foruten forbipasserende, satses det også på kurs-og konferanse.
 
- Vi er en naturlig møteplass, med en geografisk beliggenhet som er "midt imellom". Nå som vi kan tilby overnatting er det enda mer attraktivt, forteller hotelleieren som kan betjene konferanser fra to til 120 personer.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen