Bra start for nytt hotell

På bare seks uker kom det hotell på Brokelandsheia utenfor Risør. Etter en måned med drift har det allerede vært fullt belegg.
Redaksjonen
19 August 2008 - 11:00

Det nye hotellet ligger bak veimerket Cinderella, og består av 24 rom som alle er innredet med 42 tommer flatskjerm-TV, air condition og senger fra Hødnebø.
 
- Vi har isolert med tanke på støyen fra veien, så det er helt stille og fredelig på rommene, sier daglig leder Terje Rødland.
 
Mat 24 timer
- Det vil bli bruforbindelse mellom hotellet og kafeen i løpet av september, da vil gjestene kunne gå tørrskodd til matbordet 24 timer i døgnet, sier Rødland.
 
Cinderella kafé og hotell er ett av få steder som har matservering hele døgnet.
 
- Vi har fokus på sunn mat, og ble kåret til beste spisested langs E-18 på strekningen Oslo-Kristiansand av DHL. Og vi ble blant en av fire vinnere på landsbasis, sier Rødland til Vestmar.
 
- Vi ønsker å være inkluderende, derfor har vi også alternativer for folk med matintoleranse. Hotellet er bygget og tilrettelagt for rullestolbrukere, sier Rødland
 
E-18 er nøkkelen
- Trafikken på E-18 vokser, og vi vokser med. Det er riktig plass å være, og et godt tilbud for reisende som trenger overnatting langs veien. De nærmeste aternativene er Sandefjord og Kristiansand, sier Rødland.
 
Foruten forbipasserende, satses det også på kurs-og konferanse.
 
- Vi er en naturlig møteplass, med en geografisk beliggenhet som er "midt imellom". Nå som vi kan tilby overnatting er det enda mer attraktivt, forteller hotelleieren som kan betjene konferanser fra to til 120 personer.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Norgesrekord i kokebokssalg

Eyvind Hellstrøms Grunnboka har snart solgt 200.000 eksemplarer på knappe tre måneder.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her