Bråk om smaksnotater

Bråk om smaksnotater

Robert Parker saksøker tidligere ansatt for å holde tilbake smaksnotater.

Antonio Galloni dekket fram til denne vinteren California for Robert Parkers Wine Advocate. Han sa opp da Parker solgte aksjemajoriteten til en gruppe investorer fra Singapore, leser vi hos decanter.com. Parker er imidlertid fortsatt selskapets øverste leder.

Les mer om aksjesalget

Før Galloni sluttet skulle han ha levert en oppdatering for Sonoma beregnet på februarutgaven av Wine Advocate. På sin nye nettside beklager han seg med at han ikke hadde kunnet gjøre jobben fullt ut og derfor lot være å levere. Han har også tilbudt seg å publisere den delvis fullførte rapporten på sine egne nettsider som kompensasjon, noe Wine Advocate ikke har akseptert.

Beskyldes for svindel

Ikke bare saksøkes Galloni for å tilbakeholde arbeid utført i sin tidligere arbeidsgivers tjeneste, men også for svindel, ved at han har latt som om han jobbet for Wine Advocate og på deres bekostning, mens han i realiteten jobbet for seg selv, i følge saksøker.

Dessuten beskyldes han for å ha rakket ned på sin tidligere arbeidsgiver gjennom uttalelser til pressen hvor han antyder at hans avhengighet ville ha stått på spill ved å fortsette arbeidsforholdet hos Wine Advocate gitt deres nye eiere og den nye sjefsredaktøren Lisa Perotti-Brown.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen