BRANSJE: Noma Australia utsolgt på 90 sekunder
Bransje

Noma Australia utsolgt på 90 sekunder

5600 kuverter a 3000 NOK er resultatet.

Samtlige 5600 plasser på Rene Redzepis Australia-popup ble borte på 90 sekunder ifølge Hospitality Magazine. Og det til tross for at de framtidige gjestene ble avkrevd forhåndsbetaling på 485 australske dollar pr kuvert. Det tilsvarer 3000 NOK.

Restauranten holder åpent mellom 26. januar og 2. april, og hele Nomas kreative team flytter midlertidig til Sydney, nærmere bestemt Anadara-bygningen i bydelen Barangaroo.

Noma København er også på flyttefot

Menyen er ikke klar ennå, men Redzepi har vært på 10 studieturer til Australia og han har uttrykt stor fascinasjon for råvarene som har møtt ham.

Tidligere i år flyttet Heston Blumenthal sin legendariske restaurant Fat Duck til Australia i en tre måneders periode. Hvilket også får australiere til å gå mann av huse.

Forsiden akkurat nå

Apéritifs Vinskole

Øk vinkunnskapen din med Apéritifs Vinskole. Fem kvelders undervisning, smaking og eksamen for kun 5450

Vi har fått mulighet til å redusere prisen betraktelig på Apéritifs vinskole. Du får nå fem kvelder med undervisning av en av Norges mest erfarne vinforelesere, smaking av til sammen 50 viner, avsluttende eksamen og diplom. Les hele saken

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen