Bransjens eget nettsted - Horecanett

Vi tar pulsen på bransjen og gir deg de siste nyhetene flere ganger om dagen.

Pål Gleditsch, som gjerne mottar tips, er Horecanetts egen journalist. Send ham en e-post eller send en SMS til 915 94 848.

Gratis - Kjøpe eller selge vin bord eller stoler
Har du to eller ti kasser vin til salgs, kan du legge ut en annonse gratis her på Horecanett. Eller om du er på jakt etter en spesiell vin, en liten cognacprodusent, en spesiell kaffeblanding, en fransk ost, en italiensk olivenolje eller havsalt fra Mexico, er det kanskje en leverandør som har lagt ut et tilbud.

Gratis stillingsannonser
Er du på jakt etter en servitør, kokk eller for den saks skyld hovmester, kan du annonsere gratis her. Er du ledig på markedet, kan du tilby din assistanse. Det koster ingen ting.

Lag ditt eget drikkekart her
Nå kan du komponere ditt eget drikkekart her på nettet. Du kan overføre det til din egen pc enkelt og greit, redigere det og sende til trykkeriet eller kopiere selv. Neste gang du logger deg inn på Horecanett ligger drikkekartet ditt der og du kan fortsette å legge til drikkevarer eller trekke i fra. Plukk vin, brennevin, øl, mineralvann, kaffe fra oversikten vi gir deg. Og husk det er bare du som ser ditt drikkekart.

Kalender
Har du et arrangement som er interessant for bransjen, legger du gratis ut en annonse for det på Horecanett.

>>> Registrer deg som ny bruker av Horecanett her

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen