Brukeravtale

Redaksjonen
27 Januar 2018 - 12:52

Vilkår og bruksbetingelser

Innledning

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av påloggingssystem «Edito», levert av Ideo Solutions AS.

Din avtalepart er Apéritif AS, Universitetsgata 22, 0162 Oslo (Org nummer 972 420 271 mva)

Brukerkonto
Din brukerkonto er personlig, og du er selv ansvarlig for å holde brukernavn og passord sikkert oppbevart. Du vil være ansvarlig for alle bestillinger foretatt med din brukerkonto hos oss.

Produkter
Abonnementsprodukter aperitif.no tilbyr som faller under disse betingelsene er års- eller månedsabonnement.

Edito og brukeropplysninger
Tilgang til lukkede tjenester hos Apéritif AS som krever betalt abonnement (merket med +), krever innlogging og en registrering av brukerkonto. Apéritif AS vil samle inn informasjon om betalingshistorikk fra tjenester solgt av Apéritif AS. Apéritif AS vil behandle personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler.

For å få tilgang til våre abonnement må du ha fylt 18 år. Informasjonen du legger inn må være korrekt. Ved bytte av kort, adresse eller andre endringer på profilen er du selv ansvarlig for å holde informasjonen hos oss oppdatert.

Oppsigelse
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden abonnementet er betalt for er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Dersom betalingen for tjenesten opphører, vil tilgangen til tjenesten opphøre umiddelbart. Tilgangen startes igjen dersom ny betaling er gjennomført.

Priser og betaling

Apéritif AS forbeholder seg retten til å endre priser med 14 dagers varsel. Varsel sendes på e-post. Her brukes informasjonen fra siden Min side.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å endre eller å legge ned tjenester når som helst.

Det er Apéritifs betalingspartnere som er ansvarlig for kredittkortinformasjon og transaksjonene. Transaksjonene foregår trygt og sikkert og alle betalingspartnere benytter kryptering (SSL) ved utførelse av transaksjonen. Kortinformasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart. Det påløper ikke noen andre kostnader fra Apéritif AS enn det som fremkommer tydelig ved kjøpet.
Abonnementsavgiften er fritatt fra mva.

Varighet og oppsigelse
Avtalen er løpende og løper til en part sier opp avtalen. En oppsigelse av avtalen skal avsluttes på Min Side.

Ved misbruk eller mistanke om misbruk av tjenesten eller vilkårene for bruk kan Apéritif AS umiddelbart og uten varsel midlertidig stenge eller avslutte abonnementet.

Angrerett
Du vil motta angrerettskjema per e-post. Angrerettskjema gir deg opplysninger om angrerettloven, blant annet vilkårene og framgangsmåten for, samt virkningene av å benytte angreretten. Angreretten gjelder kun ved private kjøp.

Du har 14 dagers angrerett på avtalen fra du mottar angrerettskjema og bekreftelse på bestilling av tjenesten. Merk at det bare gjelder dersom du ikke har tatt tjenestene i bruk. Bruk av angrerett må stilles til klubb@aperitif.no. Periode løper fra dagen abonnementet ble tegnet og frem til det har løpt ut uavhengig av om det er tatt i bruk eller ikke. Det gis ingen refusjon for abonnement som er tatt i bruk.

Endring av vilkår
Apéritif AS kan endre vilkår for bruk med 14 dagers varsel. Her benyttes e-post til kontaktinformasjon som du selv har lagt inn på ”Min Side”.

Bruk av tjenesten
Et abonnement er til personlig bruk med mindre annet er avtalt. Det er ikke tillatt å videreformidle eller tilgjengeliggjørestoff fra Aperitif.no. Alt materiale på Aperitif.no er beskyttet av gjeldende regler og lover om opphavsrett. Utskrift til personlig bruk er tillatt.

Tjenesten forutsetter at cookies er slått på. Uten cookies kan deler av eller hele tjenesten bli utilgjengelig.

Generelle vilkår
Apéritif AS sine produkter er tilgjengelige på Internett og bruk forutsetter tilgang til Internett med egnet enhet for å kunne bruke tjenesten. Apéritif AS påtar seg ikke noe ansvar for brukerens utstyr, nettilgang eller mulighet til å lese tjenesten.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å lagre informasjon om bruksvaner på sine nettsider.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å sende ut nyhetsbrev via e-post til sine registrerte brukere. Brukeren kan selv skru av dette under sine innstillinger.

Personvern
Les om vår personvernpraksis her.

Verneting
Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, er Oslo Tingrett valgt som rett verneting.

Kundeservice
Alle henvendelser til kundeservice rettes til klubb@aperitif.no.

Firmainformasjon
Apéritif AS
Universitetsgata 22
0162 Oslo
Org nummer 972 420 271

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Vannmangel forandrer vinlandskapet
+

Vannmangel forandrer vinlandskapet

At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen
Dagens rett

Med stekt kveite og sesongens tomater og aspargesbønner til blir det fest på tallerkenen

Kveita er en av Norges flotteste matfisker og kan både stekes, grilles, kokes og tilberedes i ovn. Den er uhyre velvillig i kjøkkenet og lett å finne både tilbehør og vinfølge til, derfor er den også kokkenes favoritt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet
+
Tester

750 viner testet: Dette er en av de aller mest unike julinyhetene på polet

Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Vannmangel forandrer vinlandskapet
+

Vannmangel forandrer vinlandskapet

At vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp
+
Godbiter i pollisten

Muscadet i en klasse for seg og et veldig godt kjøp

Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Den perfekte piknik-rosévinen
+
Ukens vin

Den perfekte piknik-rosévinen

Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Pizza kan du fint steke på grillen - denne er med spekeskinke og hvitmuggost
Dagens rett

Pizza kan du fint steke på grillen - denne er med spekeskinke og hvitmuggost

På en pizza med spekeskinke kan du benytte norsk, italiensk eller spansk skinke. Den bør imidlertid ikke være for salt, så smak på den først.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess
+
Mat og vin i kombinasjon

Krabbe, kål og kabinett er veien til gastronomisk suksess

Spisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her