Brukeravtale

Redaksjonen
27 Januar 2018 - 12:52

Vilkår og bruksbetingelser

Innledning

Disse vilkårene og betingelsene regulerer din bruk av påloggingssystem «Edito», levert av Ideo Solutions AS.

Din avtalepart er Apéritif AS, Universitetsgata 22, 0162 Oslo (Org nummer 972 420 271 mva)

Brukerkonto
Din brukerkonto er personlig, og du er selv ansvarlig for å holde brukernavn og passord sikkert oppbevart. Du vil være ansvarlig for alle bestillinger foretatt med din brukerkonto hos oss.

Produkter
Abonnementsprodukter aperitif.no tilbyr som faller under disse betingelsene er års- eller månedsabonnement.

Edito og brukeropplysninger
Tilgang til lukkede tjenester hos Apéritif AS som krever betalt abonnement (merket med +), krever innlogging og en registrering av brukerkonto. Apéritif AS vil samle inn informasjon om betalingshistorikk fra tjenester solgt av Apéritif AS. Apéritif AS vil behandle personopplysninger i henhold til gjeldende lover og regler.

For å få tilgang til våre abonnement må du ha fylt 18 år. Informasjonen du legger inn må være korrekt. Ved bytte av kort, adresse eller andre endringer på profilen er du selv ansvarlig for å holde informasjonen hos oss oppdatert.

Oppsigelse
Et abonnement løper til du selv sier det opp. Det vil løpe ut etter den perioden du sier opp i. Perioden abonnementet er betalt for er ikke-refunderbar. Det er ingen bindingstid på abonnementet.

Du sier opp abonnementet selv på «Min Side» og går deretter til fanen Mat- og vinklubb. Der fjerner du krysset ved Skal fornyes.

Dersom betalingen for tjenesten opphører, vil tilgangen til tjenesten opphøre umiddelbart. Tilgangen startes igjen dersom ny betaling er gjennomført.

Priser og betaling

Apéritif AS forbeholder seg retten til å endre priser med 14 dagers varsel. Varsel sendes på e-post. Her brukes informasjonen fra siden Min side.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å endre eller å legge ned tjenester når som helst.

Det er Apéritifs betalingspartnere som er ansvarlig for kredittkortinformasjon og transaksjonene. Transaksjonene foregår trygt og sikkert og alle betalingspartnere benytter kryptering (SSL) ved utførelse av transaksjonen. Kortinformasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart. Det påløper ikke noen andre kostnader fra Apéritif AS enn det som fremkommer tydelig ved kjøpet.
Abonnementsavgiften er fritatt fra mva.

Varighet og oppsigelse
Avtalen er løpende og løper til en part sier opp avtalen. En oppsigelse av avtalen skal avsluttes på Min Side.

Ved misbruk eller mistanke om misbruk av tjenesten eller vilkårene for bruk kan Apéritif AS umiddelbart og uten varsel midlertidig stenge eller avslutte abonnementet.

Angrerett
Du vil motta angrerettskjema per e-post. Angrerettskjema gir deg opplysninger om angrerettloven, blant annet vilkårene og framgangsmåten for, samt virkningene av å benytte angreretten. Angreretten gjelder kun ved private kjøp.

Du har 14 dagers angrerett på avtalen fra du mottar angrerettskjema og bekreftelse på bestilling av tjenesten. Merk at det bare gjelder dersom du ikke har tatt tjenestene i bruk. Bruk av angrerett må stilles til klubb@aperitif.no. Periode løper fra dagen abonnementet ble tegnet og frem til det har løpt ut uavhengig av om det er tatt i bruk eller ikke. Det gis ingen refusjon for abonnement som er tatt i bruk.

Endring av vilkår
Apéritif AS kan endre vilkår for bruk med 14 dagers varsel. Her benyttes e-post til kontaktinformasjon som du selv har lagt inn på ”Min Side”.

Bruk av tjenesten
Et abonnement er til personlig bruk med mindre annet er avtalt. Det er ikke tillatt å videreformidle eller tilgjengeliggjørestoff fra Aperitif.no. Alt materiale på Aperitif.no er beskyttet av gjeldende regler og lover om opphavsrett. Utskrift til personlig bruk er tillatt.

Tjenesten forutsetter at cookies er slått på. Uten cookies kan deler av eller hele tjenesten bli utilgjengelig.

Generelle vilkår
Apéritif AS sine produkter er tilgjengelige på Internett og bruk forutsetter tilgang til Internett med egnet enhet for å kunne bruke tjenesten. Apéritif AS påtar seg ikke noe ansvar for brukerens utstyr, nettilgang eller mulighet til å lese tjenesten.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å lagre informasjon om bruksvaner på sine nettsider.

Apéritif AS forbeholder seg retten til å sende ut nyhetsbrev via e-post til sine registrerte brukere. Brukeren kan selv skru av dette under sine innstillinger.

Personvern
Les om vår personvernpraksis her.

Verneting
Denne avtale reguleres av norsk rett. Eventuelle konflikter skal søkes løst gjennom forhandlinger. Om partene ikke oppnår minnelige løsninger, er Oslo Tingrett valgt som rett verneting.

Kundeservice
Alle henvendelser til kundeservice rettes til klubb@aperitif.no.

Firmainformasjon
Apéritif AS
Universitetsgata 22
0162 Oslo
Org nummer 972 420 271

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Ukens kake

Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake

Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Dagens rett

Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier

Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette til middag blir helgen minneverdig
Dagens rett
Teriyakibiff

Med dette til middag blir helgen minneverdig

Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Matkurs og vinkurs
Winedinner 03. september i Oslo

Bli med på en italiensk aften med nordisk vri

Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Ukens drink

Slik får du Sevilla-varme inn i negronien

Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her