- Vi har nå virkelig forvandlet plast til gull. Jeg var endelig helt trygg på å kunne melde på denne vinen i konkurransen uten å måtte ha i tankene at vinen kunne ha en defekt grunnet problemer relatert til korken, uttaler John Buehler Jr., president for Buehler Vineyards.
Buehler gjør plast til gull
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.
Les hele saken28 år gammel cabernet i magnum som holder mange år til
Den kommer fra et sted få tror lager så holdbare viner.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
7 år gammel crémant til 209,90 er et kupp
Den har ligget nesten like lenge på bunnfallet i flasken og har derfor sugd til seg mye karakter og ikke minst veldig fine små bobler.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik lager du julekonfekten selv
Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Ta en sniktest av juleskinka med dette tilbehøret
For mange hører skinke til på julemenyen, både den klassiske og den røykte. Den siste er i sentrum for denne oppskriften.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Les hele saken