Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Carpaccio av oksefilet
Antall porsjoner
4-6
Ingredienser
300
g
8
ss
0.5
ts
0.5
ts
0.5
stk
50
g
1
stk
300
g
Fremgangsmåte
Legg oksefileten i fryseren så den blir halvfryst. Skjær den i så tynne skiver som du får til, bruk en skarp kniv.
Fordel salaten på porsjons-tallerkener. Anrett kjøttskivene over. Bland sammen olje og saften av presset lime og pensle kjøttet.
Dryss over salt og pepper. Legg på tynt høvlet evt. revet parmesan og server med godt brød.
Denne retten er best egnet til forrett eller kveldskos.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kim Holthe
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.