Christmas cocktailparty

Cocktailkurs på Bar Bastard

Christmas cocktailparty

Julen er til for kos – så hvorfor ikke leke litt med våre tradisjonsrike drikker og krydder og trylle fram noe ekstra godt i glasset?

Når vi tenker på julen så tenker vi på krydder som kanel, nellik, eple og appelsin. I glasset nyter vi gjerne Cognac, akevitt eller portvin. Dette er noen stikkord for hva Bølgen & Mois barsjef Eirik vil ta utgangspunkt i for å lære deg å lage utrolig gode, varme og fyldige drinker til julekosen.

Foto: yulka3ice

Barsjefen vil ta deg med på en liten reise i infusering, og demonstrere hvordan du kan leke med smaker og infusere din egen sprit. Det er lite som gir et bedre utgangspunkt for smaksrike jule-cocktails.

Det skal lekes med gamle klassikere og tradisjonsrike drikker og krydder. La deg inspirere, og lær andre måter å ringe julen inn enn med den klassiske julegløggen.  Vi kan love at det blir tryllet fram noe ekstra godt i glasset.

Underveis i kurset vil du selvfølgelig få smaksprøver av drinkene som lages, slik at du vet hva du skal smake etter når du skal hjem og forberede drinkene selv til årets juleselskap eller nyttårsfest.

Kommende kurs

Til toppen