Comfort skal bli hippere

Choice skal bygge et nytt Comfort-hotell i Haugesund og samtidig bli den hippeste kjeden i Skandinavia.

Hotellene skal blant annet få graffiti i heisen, servere økologisk mat, takeaway-frokost, dokkingstasjon for iPod, flatskjermer, høy musikk og små rom.
 
Utrolig moro
- Vi har jobbet med dette konseptet en stund og det er utrolig moro at eiendomsinvestorer over hele landet velger å satse på oss, sier Comfort-direktør Thomas Westergaard til Dagens Næringsliv.
 
Kjeden har signert kontrakter for syv nye hotell. I tillegg til Haugesund vil kjeden bygge nye hotell i Bergen, Trondheim, Stavanger og Drammen.
 
Vil vokse
Målet er å plassere 15 kontrakter til en verdi av 3 milliarder kroner før sommeren. Tanken er også å øke antallet Comfort-hoteller fra dagens 24 til 60 hoteller i 2011.
 
Men ikke alle har tro på at å bli hipp er riktig løsning. Rica-kjedens konsernsjef Ole-Jacob Wold er en av dem. Han tviler på om det norske markedet er stort nok for en rekke hippe hoteller.
 
- Det kan sikkert være fristende for enkelte smale kundegrupper. Så blir jo spørsmålet hvor store disse gruppene er, sier Wold.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen