Cosmo sliter

Utestedet Cosmo i Oslo sliter med økonomien. Nå prøver eierne å få solgt stedet.

- Vi nådde middagshøyden på samme tidspunkt som finanskrisen satte inn. Problemene vi sliter med nå skyldes en kombinasjon av at vi har holdt på de magiske to årene som en nattklubb som regel varer, i tillegg til at proppen gikk litt ut av markedet i høst, sier eier og daglig leder av nattklubben Cosmo, Henrik Bahmra, til D2.no.
 
Sliter
Om utestedet står i fare for å gå konkurs vil ikke Bahmra uttale seg om. Men han sier han er i en prosess for å få solgt det eksklusive utestedet.
 
- Vi sliter, det gjør vi. Og det er ingen tvil om at den siste tiden har vært vanskelig. Cosmo trenger en skikkelig oppussing og bør relanseres med et nytt konsept. Det har ikke vi hatt energien og muligheten til å gjøre nå, sier Bahmra.
 
Forsøket på å endre Cosmos profil til mer folkelig har ikke fungert.
 
Tror på fremtiden
Bahmra er ikke bekymret for fremtiden til utelivsbransjen. Han mener de dårlige tidene er i ferd med å snu.
 
- Det virker for meg som vi er på vei oppover igjen: Børsen stiger, renten faller, og folk har mer penger mellom hendene enn noensinne. Jeg tror helt klart at utelivsbransjen går en lys fremtid i møte på sikt - ettersom det er mange som har gått konkurs og falt fra her, sier han.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen