De 20 største prisreduksjonene på vin

Avgiftene på vin og brennevin ble redusert ved nyttår, men dette påvirker utsalgsprisen svært lite. Apéritif har imidlertid funnet frem til mange viner som er kraftig prisredusert i det nye året. Supre amerikanere og viner fra ellers i verden i all
01 Februar 2002 - 01:00

 

Vare

Produktgruppe

  Pris før

  Du sparer

   %-diff

1

 Fetzer Reserve Cabernet Sauvignon 1989 (34718)

Rødvin,  USA

  kr    336,60

  kr    -137,60

-40,88 %

2

 La Romanée Grand Cru 1998 (31892)

Rødvin,  Frankrike - Burgund

  kr 4 551,00

  kr -1 783,00

-39,18 %

3

 Grand'Arte Trincadeira Preta 1999 (45539)

Rødvin,  Portugal

  kr    199,30

  kr      -69,50

-34,87 %

4

 Recioto Classico TB 1996 (33555)

Rødvin,  Italia - Veneto

  kr    362,60

  kr    -114,20

-31,49 %

5

 Fetzer Reserve Cabernet Sauvignon Usabelli 1994 (34719)

Rødvin,  USA

  kr    350,10

  kr    -101,10

-28,88 %

6

 Delheim Sauvignon Blanc 2000 (33685)

Hvitvin,  Sør-Afrika

  kr    180,00

  kr      -51,60

-28,67 %

7

 Bonterra Organically Grown Syrah 2000 (34957)

Rødvin,  USA

  kr    281,20

  kr      -71,30

-25,36 %

8

 Vendange Cabernet Sauvignon 1996 (6795)

Rødvin,  USA

  kr    145,90

  kr      -36,00

-24,67 %

9

 Flocco 2000 (13986)

Rødvin,  Italia - Toscana

  kr    300,20

  kr      -70,20

-23,38 %

10

 Tierra del Sol Cabernet Sauvignon 1993 (7151)

Rødvin,  Chile

  kr      97,90

  kr      -22,70

-23,19 %

11

 Lurton Malbec 1999 (32557)

Rødvin,  Argentina

  kr    107,50

  kr      -22,50

-20,93 %

12

 Toricella 1997 (32277)

Hvitvin,  Italia

  kr    149,50

  kr      -30,50

-20,40 %

13

 Keller Geister 1998 (11919)

Hvitvin,  Tyskland - Rhin

  kr      74,50

  kr      -15,00

-20,13 %

14

 Alsina & Sardá Crianza 1997 (11846)

Rødvin,  Spania - Penèdes

  kr      95,10

  kr      -18,90

-19,87 %

15

 Terrassen Sonnleiten Riesling 2000 (40768)

Hvitvin,  Østerrike

  kr    178,60

  kr      -35,30

-19,76 %

16

 Estate Cellars Zinfandel (11912)

Rødvin,  USA

 kr      99,50

  kr      -19,60

-19,70 %

17

 Grand' Arte Alicante Bouschet 2009 (13264)

Rødvin,  Portugal

  kr    160,80

  kr      -31,40

-19,53 %

18

 Dopff & Irion Gewurztraminer Vendange Tardive 2001 (30431)

Hvitvin,  Frankrike - Alsace

  kr    356,00

  kr      -62,00

-17,42 %

19

 Fray León White (45057)

Hvitvin,  Chile

  kr    262,40

  kr      -45,50

-17,34 %

20

 Chianti Melini Marca Blue 1999/2000 (30853)

Rødvin,  Italia - Toscana

  kr      96,00

  kr      -16,50

-17,19 %

w Her finner du bakgrunnsartikkelen.
w Her finner du de 25 største prisreduksjoner på vin under 100 kroner.
w Her finner du de 20 største prisreduksjoner på brennevin og andre varer.
w Her finner du de 25 største prisøkninger på vin.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking lørdager kl. 14.30 i Oslo

Glad i musserende vin? Smak forskjellene og finn din favoritt!

Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her