Delte ut gratis øl

Delte ut gratis øl

Clarion i Trondheim har fått smekk på fingrene for brudd på alkohol-loven.

Da en utenlandsk konferansearrangør holdt et arrangement som inkluderte flere produktutstillinger, ble det delt ut gratis øl i lobbyen på Clarion Hotel & Congress i Trondheim, skriver Adresseavisen.

Myndighetene ble i forkant av arrangementet spurt om det var  greit å dele ut gratis drikke, men ga avslag. Da skjenkekontrollørene ankom hotellet 7. fenbruar, var det likevel gratis øl å få ved en Carlsberg-stand.

Kommunen har nå gitt Clarion to prikker for utdelingen og for markdesføring av alkohol. Det kreves åtte prikker i løpet av to år for å miste bevillingen.

Hotelldirektør Stig Hillestad ved Clarion Hotel & Congress sier det er vanlig at utstillere eller leverandører bidrar til å finansiere store konferanser, men legger seg flat etter at det ble delt ut øl fra en leverandørstand.

- Leit, men samtidig en riktig og viktig påminnelse fra Trondheim kommune om vårt ansvar, sier han.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen