Old Cuban Cocktail er en nyere kreasjon, navnet til tross. Det er barlegenden Audrey Saunders som skapte den i 2004. Ved hjelp av litt champagne løftes den klassiske kombinasjonen av rom, lime og mynte til nye høyder.
Her får du den gode smaken av en mojito bare mer konsentrert og lekker
Les også
Old Cuban Cocktail drinkoppskrift
Fremgangsmåte
- Muddle myntebladene med sukkerlaken og limesaften i bunnen av en shaker.
- Tilsett rom, Angostura og isbiter og rist kraftig.
- Dobbelsil over i et avkjølt coupe- eller martiniglass.
- Topp med champagne og legg et mynteblad på toppen.
Her finner mange andre coktails du kan kose deg med
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Aperitif.no
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.
Les hele sakenEvents single
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lag en vri på gravlaksen
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.
Les hele saken