Old Cuban Cocktail er en nyere kreasjon, navnet til tross. Det er barlegenden Audrey Saunders som skapte den i 2004. Ved hjelp av litt champagne løftes den klassiske kombinasjonen av rom, lime og mynte til nye høyder.

Her får du den gode smaken av en mojito bare mer konsentrert og lekker
Les også
Old Cuban Cocktail drinkoppskrift

Fremgangsmåte
- Muddle myntebladene med sukkerlaken og limesaften i bunnen av en shaker.
- Tilsett rom, Angostura og isbiter og rist kraftig.
- Dobbelsil over i et avkjølt coupe- eller martiniglass.
- Topp med champagne og legg et mynteblad på toppen.
Her finner mange andre coktails du kan kose deg med
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Aperitif.no
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Krydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Med dette til middag blir helgen minneverdig
Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Det blir ekstra stas på sommerfesten med en slik iskake
Den er både forseggjort og særdeles velsmakende. Spesielt om du bruker egne solbær.
Les hele sakenKrydret mat er perfekt i sommervarmen - denne retten er en innertier
Her i form av smaksrik og marinert breiflabb på en krydret og aromatisk kokossuppe som kan serveres varm eller kald.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Med dette til middag blir helgen minneverdig
Denne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Bli med på en italiensk aften med nordisk vri
Nyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik får du Sevilla-varme inn i negronien
Med den nye ginen fra Tanqueray fra basisutvalget får negronien en karakter som matcher sommeren veldig godt.
Les hele saken