Det hvite paradoks
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Når ovnsbakt laksefilet med sitron og rosmarin får følge av hjemmelaget sorbet, er det duket for fest
I dag er det laks som står på menyen, og den følges av en deilig fransk rosevin.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
17. mai-frokost? Plukk noen syrinklaser og bruk dem til denne drinken
Den gir akkurat den sommerfølelsen du ønsker nå i mai. Syrinblomster, skikkelig god eplemost samt knusktørr musserende sørger også for feststemningen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Slik lager du virkelig luksus på tallerkenen
Et lekkert fiskemåltid står på helgemenyen. Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
En hjerteformet bløtkake blir midtpunktet på kakebordet
Når den i tillegg er fylt med en deilig og tykk sitronkrem, er kakelykken sikret.
Les hele sakenNår ovnsbakt laksefilet med sitron og rosmarin får følge av hjemmelaget sorbet, er det duket for fest
I dag er det laks som står på menyen, og den følges av en deilig fransk rosevin.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
17. mai-frokost? Plukk noen syrinklaser og bruk dem til denne drinken
Den gir akkurat den sommerfølelsen du ønsker nå i mai. Syrinblomster, skikkelig god eplemost samt knusktørr musserende sørger også for feststemningen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
16 år gammel champagne fra den fantastiske 2008-årgangen på et pol nær deg
Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Skal du ha noen riktig lekre bobler, finner du denne på 134 pol
Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Dagen derpå blir bedre med dette i magen
Dessuten får du brukt opp rester fra 17. mai-feiringen. Her er det bare å lesse på, i dag er "mer er mer" som gjelder.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Slik lager du virkelig luksus på tallerkenen
Et lekkert fiskemåltid står på helgemenyen. Piggvar er en ytterst smakfull fisk, og den hvite aspargesen topper luksusen.
Les hele saken