Eieren overtar hotelldriften

Eieren overtar hotelldriften

Mange har måttet gi opp. Nå overtar eier Stein Matre selv driften av Tvedestrand Fjordhotell.

Mange har mislyktes, men som eier av hotellbygget i Tvedestrand tror Sten Matre at han vet hva som skal til for å gå med overskudd.

- Det var små marginer som gjorde at de forrige eierne ikke klarte å drive hotellet. Ved å utnytte synergieffekter, tror vi derfor det er fullt mulig å oppnå lønnsomhet, sier Stein Matre til Tvedestrandsposten.

Matre er eier og driver av Holms Motell, Restaurant og Business Senter i Larvik. I fjor høst kjøpte han også Danebo, en tidligere campingplass med overnattingshytter og veikro like ved Sandefjord. Ved å la Tvedestrand Fjordhotell ha felles regnskap, administrasjon, markedsføring og booking med disse stedene, skal underskudd snus til overskudd for fjordhotellet.

Hotellet i Tvedestrand skal drives videre på helårsbasis. Vinterstid vil det utenom frokost kun serveres «dagens rett». Sommerstid vil Matre tilby en a la carte meny, som i sin helhet vil tilberedes i Tvedestrand. Mandag ansetter Matre en ny kokk.

Matre kjøpte hotellbygget i Tvedestrand i 2011. Han leide da ut driften til Trond Pedersen og Hanne Ring, som sto på sammenhengende i nesten to år for å få hotellet til å gå. I forrige uke ble det klart at de måtte kaste inn håndkleet. De er de siste i lang rekke drivere som har forsøkt å få hotellet i Tvedestrand til å gå rundt.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs: Vin fra California

Lær alt om hvorfor californiske viner er så populære nå. Master of Wine, Mai Tjemsland tar deg med på en smaksrunde

Vin fra California er i vinden som aldri før. Det er ikke rart når kvaliteten er så høy, prisene så gunstige og variasjonen så stor. Bli med Master of Wine, Mai Tjemsland, på en rundtur blant disse fantastiske vinene. Les hele saken

Til toppen