Eieren overtar hotelldriften

Eieren overtar hotelldriften

Mange har måttet gi opp. Nå overtar eier Stein Matre selv driften av Tvedestrand Fjordhotell.

Mange har mislyktes, men som eier av hotellbygget i Tvedestrand tror Sten Matre at han vet hva som skal til for å gå med overskudd.

- Det var små marginer som gjorde at de forrige eierne ikke klarte å drive hotellet. Ved å utnytte synergieffekter, tror vi derfor det er fullt mulig å oppnå lønnsomhet, sier Stein Matre til Tvedestrandsposten.

Matre er eier og driver av Holms Motell, Restaurant og Business Senter i Larvik. I fjor høst kjøpte han også Danebo, en tidligere campingplass med overnattingshytter og veikro like ved Sandefjord. Ved å la Tvedestrand Fjordhotell ha felles regnskap, administrasjon, markedsføring og booking med disse stedene, skal underskudd snus til overskudd for fjordhotellet.

Hotellet i Tvedestrand skal drives videre på helårsbasis. Vinterstid vil det utenom frokost kun serveres «dagens rett». Sommerstid vil Matre tilby en a la carte meny, som i sin helhet vil tilberedes i Tvedestrand. Mandag ansetter Matre en ny kokk.

Matre kjøpte hotellbygget i Tvedestrand i 2011. Han leide da ut driften til Trond Pedersen og Hanne Ring, som sto på sammenhengende i nesten to år for å få hotellet til å gå. I forrige uke ble det klart at de måtte kaste inn håndkleet. De er de siste i lang rekke drivere som har forsøkt å få hotellet i Tvedestrand til å gå rundt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen