Matkurs og vinkurs

BeerMakers Dinner i Oslo 8. oktober

Smak 10 øl fra to av Norges mest populære bryggerier satt til en herlig femretters middag

Smak 10 øl fra to av Norges mest populære bryggerier satt til en herlig femretters middag

Smak 10 fantastiske øl til en helt spesiell meny med det beste høsten har å by på, i flotte omgivelser på Nedre Foss Gård.
02 Juli 2018 - 12:06

Denne kvelden kommer to av Norges beste bryggerier til vakre Nedre Foss Gård. Begge holder til i Vestlandets fremste turistattraksjoner, 7 Fjell i Bergen og Ægir i Flåm. men brygger svært forskjellige øl. 

I den spesialkomponert menyen laget av restaurantens egen kjøkkensjef Mats Vaulen, er det brukt høstens lekreste råvarer. Bryggeriene har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre. 

Meld deg på høstens aller vakreste eventyr

 
 

7 Fjell Bryggeri ble etablert i 2013 og er Bergens største selvstendige bryggeri. Med et målrettet fokus på rene smaker, søker de også hele tiden etter nye ekstreme ytterpunkter og nyvinninger. Helge Algerøy er representanten som stiller fra 7 Fjell, han har jobbet med øl i 13 år og har en egen evne til å formidle bryggeriets budskap. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om 7 Fjell sine øl

Innerst i Sognefjorden i en liten sidedal ligger Flåm. Her lages det øl i særklasse på Ægir Bryggeri. Bryggeriet er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Dette betyr også at de helt siden starten har hatt et stort fokus på øl og mat. Ægir ølet er i verdensklasse, og har blitt premiert en rekke ganger. Denne kvelden kommer Vegard Bratteteig, som jobber som er bryggerisjef hos Ægir. Dette gir en spesielt god mulighet til å stille de spørsmålene du lurer på. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ægir sine øl

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse godt øl, og god mat.  Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her