BeerMakers Dinner i Oslo 8. oktober

 

Eksklusiv femretters middag med 10 øl fra to av Norges beste bryggerier

Smak 10 fantastiske øl til en helt spesiell meny med det beste høsten har å by på, i flotte omgivelser på Nedre Foss Gård.

Denne kvelden kommer to av Norges beste bryggerier til vakre Nedre Foss Gård. Begge holder til i Vestlandets fremste turistattraksjoner, 7 Fjell i Bergen og Ægir i Flåm. men brygger svært forskjellige øl. 

I den spesialkomponert menyen laget av restaurantens egen kjøkkensjef Mats Vaulen, er det brukt høstens lekreste råvarer. Bryggeriene har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre. 

Meld deg på høstens aller vakreste eventyr

 
 

7 Fjell Bryggeri ble etablert i 2013 og er Bergens største selvstendige bryggeri. Med et målrettet fokus på rene smaker, søker de også hele tiden etter nye ekstreme ytterpunkter og nyvinninger. De sier at de brygger øl de selv liker, og da kan vi bare anta at det blir servert mye godt denne oktoberkvelden. Mer lidenskap og mindre industri er mantraet - men det er vel så viktig for dem å ha det gøy med øl. Helge Algerøy er representanten som stiller fra 7 Fjell, han har jobbet med øl i 13 år og har en egen evne til å formidle bryggeriets budskap. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om 7 Fjell sine øl

Innerst i Sognefjorden i en liten sidedal ligger Flåm. Her lages det øl i særklasse på Ægir Bryggeri. Bryggeriet er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Dette betyr også at de helt siden starten har hatt et stort fokus på øl og mat. Ægir ølet er i verdensklasse, og har blitt premiert en rekke ganger. Denne kvelden kommer Vegard Bratteteig, som jobber som er bryggerisjef hos Ægir. Dette gir en spesielt god mulighet til å stille de spørsmålene du lurer på. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ægir sine øl

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse godt øl, og god mat.  Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

 

Kommende kurs

Til toppen