Matkurs og vinkurs

BeerMakers Dinner i Oslo 8. oktober

Smak 10 øl fra to av Norges mest populære bryggerier satt til en herlig femretters middag

Smak 10 øl fra to av Norges mest populære bryggerier satt til en herlig femretters middag

Smak 10 fantastiske øl til en helt spesiell meny med det beste høsten har å by på, i flotte omgivelser på Nedre Foss Gård.
02 Juli 2018 - 13:06

Denne kvelden kommer to av Norges beste bryggerier til vakre Nedre Foss Gård. Begge holder til i Vestlandets fremste turistattraksjoner, 7 Fjell i Bergen og Ægir i Flåm. men brygger svært forskjellige øl. 

I den spesialkomponert menyen laget av restaurantens egen kjøkkensjef Mats Vaulen, er det brukt høstens lekreste råvarer. Bryggeriene har plukket ut fem av sine beste øl som du får smake til denne menyen. Hvilke øl som smaker best til maten, får du være med å avgjøre. 

Meld deg på høstens aller vakreste eventyr

 
 

7 Fjell Bryggeri ble etablert i 2013 og er Bergens største selvstendige bryggeri. Med et målrettet fokus på rene smaker, søker de også hele tiden etter nye ekstreme ytterpunkter og nyvinninger. Helge Algerøy er representanten som stiller fra 7 Fjell, han har jobbet med øl i 13 år og har en egen evne til å formidle bryggeriets budskap. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om 7 Fjell sine øl

Innerst i Sognefjorden i en liten sidedal ligger Flåm. Her lages det øl i særklasse på Ægir Bryggeri. Bryggeriet er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Dette betyr også at de helt siden starten har hatt et stort fokus på øl og mat. Ægir ølet er i verdensklasse, og har blitt premiert en rekke ganger. Denne kvelden kommer Vegard Bratteteig, som jobber som er bryggerisjef hos Ægir. Dette gir en spesielt god mulighet til å stille de spørsmålene du lurer på. 

Her kan du lese hva Apéritif mener om Ægir sine øl

Gå ikke glipp av denne gylne muligheten til å få smake masse godt øl, og god mat.  Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

 
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere
Ukens kake

Vi får ikke nok av kanelboller; lag dem som et brytebrød og det rekker til flere

Et brød blir til 24 saftige "brødskiver" med smake av kanel og epler.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk
+
Tester

Høstøl i verdensklasse og en skarp en for den som ikke får nok røyk

Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Imponerende 55 finalister i Star Wine List Award Norway 2025

Blant et rekordstort antall påmeldte vinkart i konkurransen Star Wine List Award Norway er det også rekordmange finalister fordelt på ni ulike kategorier.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør noe nytt med grillkyllingen
Dagens rett

Gjør noe nytt med grillkyllingen

Når du frister med kyllinglår, er det ingen problemer med å få selv de yngste til å spise gulrøtter. Prøv bare denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her