Ekstra god samvittighet

Kokeboken Bare sjokolade kombinerer nytte, opplevelse og god samvittighet. Den prøver nemlig å gi forståelse for hvorfor god sjokolade helst bør koste litt mer. Ved å kjøpe denne kokeboken og helst også den rettferdige sjokoladen gir du et lite bidrag til å rette opp skjevhetene i verdenshandelen.

Bare sjokolade er både en kokebok og en faktabok om og med sjokolade. Dessuten gir den en innføring i et svært viktig tema. Nemlig hva rettferdig handel er. Og hvorfor det er så viktig at mange av de råvarene vi tar som gitt i vårt velstandssamfunn oppnår rettferdige priser. Som kakaobønner. Den sentrale ingrediensen i en av livets store goder, nemlig sjokolade. De fristende oppskriftene er signert de kjente konditorene Nina Sjøen og Sverre Sætre.

Utgiver er Future & Hope som arbeider med å introdusere varer på det norske markedet som gir hjelp til selvhjelp for fattige produsenter i utviklingsland, i samarbeid med Max Havelaar som markedsfører de rettferdige produktene som er i salg i en rekke butikker i over hele landet.

Hvis du bestiller boken direkte hos utgiver, får du i tillegg en Max Havelaar-sjokolade, et flott julekort og et vevd bokmerke: www.maxhavelaar.no . Boken alene fås kjøpt i bokhandelen for kroner 298. (ISBN 82 996028-1-5)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen