Emisjonen i GI fullført

Det ble hentet inn snaut fem millioner kroner etter emisjonen i Gastronomisk Institutt.
Redaksjonen
19 Desember 2008 - 20:12

For det tidligere Kulinarisk Institutt kaller seg nå Gastronomisk Institutt.
 
Fornøyd
- Dette er et beløp vi er fornøyd med, til tross for at ønsket emisjonsbeløp var høyere.
Mange av de inviterte har reservert seg med tanke på uroen som oppleves på finansmarkedene, men er åpne for deltagelse i en eventuell emisjon på et senere tidspunkt, skriver styreleder Eirik W. Henningsen i en pressemelding.
 
Selskapet har hele tiden hatt som mål å ha et bredt, nasjonalt eierskap.
 
Etter emisjonen har Gastronomisk Institutt AS 14 aksjonærer av varierende størrelse.
 
Eierne kommer fra ulike bransjer.
 
Ny emisjon
- Det er fortsatt et potensial for både flere aksjonærer og bredere representasjon. Det vil derfor bli vurdert å gjennomføre en ny emisjon medio 2009, sier Henningsen.
 
Nåværende aksjonærer er A. Idsøe AS, Felleskjøpet Rogaland Agder, Fjordkjøkken AS, Jans Mat og Vinhus, Nortura BA, Otteren Table & Kitchen AS, Prima Jæren AS, Rogaland fylkeskommune, Skretting AS,  Stangeland Mølle AS, Stiftelsen Rogaland Kunnskapspark, Stavangerregionen Næringsutvikling, Tine og Ådne Espeland AS.
 
Solid plattform
- Emisjonen gir selskapet en solid økonomisk plattform og et trygt grunnlag for videre utvikling, sier Henningsen.
 
Neste milepæl for selskapet er innflytting i Måltidets Hus.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Ukens drink

Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten

Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her