Endrer konseptet

Restaurant Villa Provence i Sandefjord endrer driftskonseptet sitt.

Eierne ønsker rett og slett mer fritid og tid til familieliv.
 
- Vi har holdt på i åtte år, og det er ikke blitt mye fritid i denne tiden. Ikke så mye søvn heller, sier Merete Gulliksen Boyer og hennes franske ektemann Franck Boyer.
 
Likevel har de trivdes godt med bransjen og yrket, med gjestene og mottakelsen de har fått i lokalsamfunnet ut fra sin ekte franske «slow food» kvalitetsprofil.
 
Stigende omsetning
Villa Provence AS har hatt stigende omsetning og overskudd de siste årene. I 2007 var driftsresultatet på over 0,8 million kroner av en omsetning på 3,4 millioner.
 
Lunsjrestaurant
- Vi satser nå på konseptet lunsjrestaurant og lukkede selskaper på kveldstid. Det vil si, når minimum åtte gjester gjerne vil komme, åpner vi lokalene våre. Vi ser for oss alle mulige anledninger i familien eller venneflokken og bedriftsjubileer, sier Franck Boyer til Sandefjords Blad.
 
Restauranten vil fortsette med utleie av møtelokaler på dagtid.
 
Villaens lille butikk
Men den største forandringen består i at mathuset åpner for salg av fransk bakverk som loff, fransk brød, croissanter, pains au chocolat, samt alt mulig tilbehør til måltider hjemme.
 
- Vi skal importere og selge ting som olivenoljer, vineddiker, tapennader, syltetøy, patéer, safter, foie gras og franske oster, sier Gulliksen Boyer.
 
Et annet tilbud i tiden framover blir temakvelder og mat- og vinkurs.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen