Endrer navn til Bache-Gabrielsen Norge

Orcan Beverage er blitt Bache-Gabrielsen Norge etter prinsippet kall en spade en spade.

- Med vårt nye firmanavn bekrefter vi vårt langsiktige og lidenskapelige forhold til cognac, familien Bache-Gabrielsen og deres produkter, skriver Ola Nersnæs, daglig leder i selskapet, i en pressemelding.
Bredest og størst

- Vi mener at våre kunder og forbindelser med denne endring lettere vil få forståelsen av vårt hovedvirke som markedsførere og representanter for Cognachuset Bache-Gabrielsen. Våre markeder er i hovedsak Norge, Danmark og tilstøtende duty-free områder, heter det i meldingen.

Huset Bache-Gabrielsen er i dag, som i går, den viktigste leverandør av cognac til det norske marked, ikke bare er de ledende med en markedsandel på omkring 33 prosent, de har også det bredeste sortimentet. Det være seg fra den yngste og livligste Very Superior, til cognac som har ligget på eikefat gjennom flere generasjoner, hevder Nersnæs.

God butikk
I tillegg til cognac vil Bache-Gabrielsen Norge som tidligere fortsatt representere øvrige vin- og brennevinsmerker. Selv om selskapet hadde en nedgang i omsetning og resultat i 2009 sammenlignet med 2008, er cognac god butikk for Bache-Gabrielsen Norge. Årsresultatet endte på drøyt 3 millioner for AS-et som eies av Ola Nærsnes (gjennom Nærsnes AS) med 75 prosent, Bølgen & Moi med 15 prosent og resten fordelt på ansatte.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen