Endringer i Vinarius

Kort tid etter at Martin Paulsen ble ansatt i salgsavdelingen forsvinner han til Vinmonopolet.
Redaksjonen
02 Mars 2007 - 14:30

- Vi mister en dyktig medarbeider, men sturer ikke. Vi ser videre fremover og forsøker å finne en ny erstatter for Martin hurtigst mulig, sier Jørn H. Abrahamsen i Vinarius.

Martin Paulsen begynte i selskapet i desember i fjor. Samtidig har Thomas Grette begynt som markedssjef og Xavier Goursaud er knyttet til salgsavdelingen.

Så i Vinarius skjer det ting.

- Ja, både inn og ut holdt jeg på å si. Vi synes jo på en måte det er smigrende at andre synes vi har dyktige mennesker her, men samtidig skulle vi jo gjerne ha beholdt Martin lenger enn disse få månedene, sier Abrahamsen.

Dyktige mennesker
- Det er selvfølgelig negativt at dyktige folk forsvinner fra oss. Men når folk blir overtalt på denne måten, så viser det vel at det er en viktig person som Vinmonopolet virkelig ønsket å ansette. Det som er positivt er at vi tiltrekker oss dyktige mennesker, og at de menneskene vi ser på som dyktige også blir oppfattet som dyktige av andre, sier han.

Men etter at Paulsen nå er på vei ut døren er det rom for et nytt dyktig menneske hos Vinarius.
 
- Vi vil egentlig ha en ny på plass så snart som mulig. I utgangspunktet har vi avtalt med Martin at han skal være ut april, for det skjer så mye nå i mars og april. Så vi må beholde ham i den perioden. Men vi går gjerne i samtaler med dyktige folk så snart som mulig, sier Abrahamsen.

Flere nyheter
Utover personendringer kommer vi til å høre mer fra Vinarius i løpet av året.

- Ja, det vil bli en markering i 1. halvår ettersom Vinarius fyller ti år i løpet av april, sier Abrahamsen.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik har du ikke smakt klippfisk før
Dagens rett
Klippfisk trukket i olivenolje med sitronsaus og egg

Slik har du ikke smakt klippfisk før

I dag gir vi deg kanskje den beste oppskriften på hvordan du skal servere klippfisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her