Er du matglad?

Da kan du delta i TINE og NKL sin store konkurranse.

Årets Matglede er en landsomfattende konkurranse med mål å skape gode og sunne matopplevelser for gjesten, og er en feiring av matkultur, bordets gleder og menneskene som skaper matglede utenom det vanlige. Vinnerne av Årets matgledepriser vil bli kåret ut fra evnen til å skape kreativitet med TINEs produkter ut fra målsettingen om gode og sunne matopplevelser - gjennom hele dagen.

Står sammen
Konkurransen leter etter de mest inspirerende, motiverende og matglade bedriftene i Norge. Hensikten med prisen er å få frem hverdagsheltene som bidrar til å spre matglede til det norske folk. Konkurransen avholdes i tre kategorier: Årets Matglede Hotell, Årets Matglede Kantine og Årets Matglede Fastfood, og arrangeres av TINE i samarbeid med Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL) og andre aktører som arbeider for å fremme kokkefaget i Norge.

- TINE har i mange år vært en viktig sponsor og støttespiller for NKL og Det Norske Kokkelandslaget. Vi gleder oss til å samarbeide om å fremme bedrifter fra hele landet som arbeider med nytenkning, innovasjon og matglede, sier Kristine Hartviksen, president i Norges Kokkemesteres Landsforening.

Årets Matglede 2009 ble en stor suksess, og over 100 bedrifter var med i konkurransen. Nå er påmeldingen til Årets Matglede 2010 i gang. Bli med og vinn en spennende matfaglig tur til Lyon og Bocuse d'Or i januar 2011! Meld deg på her www.pamenyen.no/matglede

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen