Blir du Norges beste amatørkokk i 2008?

Smykk deg med tittelen Norgesmester for amatørkokk og vinn flotte premier, Send inn din oppskrift i dag.
Redaksjonen
26 Mai 2008 - 17:00

Dette er konkurransen for alle glade amatørkokker arrangert av Apéritif i samarbeid med VG og Opplysningskontoret for Meieriprodukter - Melk.no .

Kanskje er det du som skal konkurrere midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt på en scene i krysset Karl Johans gate og Universitetsgaten lørdag 14. juni klokka 14.00.

Enkelt å bli med
I år stiller vi to krav til oppskriften du skal sende inn.:
Den skal bestå av fisk og/eller skalldyr , og den skal inneholde et eller flere meieriprodukter .
Det er råvarer du får kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker og som du kan lage utrolig mange spennende retter med.
Flotte premier
Norgesmesteren vinner en tur til Stavanger og Bocuse d'Or Europa, gjerne kalt EM for kokker. Det arrangeres i perioden 30. juni - 2. juli i år.

Men det venter også flere flotte premier både til vinneren, nummer to, tre og fire. Les mer her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=115218

I fjor vant Joran Tveterås fra Oslo med retten Kykkeli-couscous . Les mer her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=105469 og her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=105577

Arrangører
Apéritif i samarbeid med VG og Opplysningskontoret for Meieriprodukter - Melk.no .
Slik gjør du
• Les først gjennom konkurransereglene som du finner her (klikk)
 
• Skriv inn oppskriften i påmeldingsskjemaet som du finner her (klikk). Pass på at alle feltene er fylt ut.
Påmelding senest fredag 6. juni 2008
Meld deg på / send inn din oppskrift her:
Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig
+
Ukens vin

Denne rieslingen er sykt billig

For denne flasken som koster 179,90, inneholder biodynamisk dyrkede druer fra toppvinmarker, er så bærekraftig den kan bli, og er signert en rieslingmagiker.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet
Ukens kake

Denne kaken vil skinne som sola på kakebordet

Vi er underernærte på sol, og ukens kake er en hyllest til all den gode solvarmen vi har i vente. En super kake å sette på kakebordet til sesongens store fester,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Se alt det gode du kan lage med makrell
Guide
Oppskrifter makrell

Se alt det gode du kan lage med makrell

Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett
Dagens rett

By på en vårlig og veldig lettlaget pastarett

1. mai er for mange første vårdag. Med gode værmeldinger i vente, er det mange som vil tilbringe mest tid ute. Med denne pastaretten til middag, blir det tid til alt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder
Dagens rett

På 1. mai er det tradisjonsmat som gjelder

Det er 1. mai, og en skinkestek med sprø svor og spennende tilbehør er dagen verdig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt
+
Godbiter i pollisten

Pinot noir fra denne Burgund-utposten i 2022-årgang smaker knallgodt

Selv på regionalnivå er kvaliteten topp, og her får du sågar god valuta for pengene, noe som er sjeldent fra Burgund i dag.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her