Blir du Norges beste amatørkokk i 2008?

Smykk deg med tittelen Norgesmester for amatørkokk og vinn flotte premier, Send inn din oppskrift i dag.
Redaksjonen
26 Mai 2008 - 17:00

Dette er konkurransen for alle glade amatørkokker arrangert av Apéritif i samarbeid med VG og Opplysningskontoret for Meieriprodukter - Melk.no .

Kanskje er det du som skal konkurrere midt i Oslo sentrum, nærmere bestemt på en scene i krysset Karl Johans gate og Universitetsgaten lørdag 14. juni klokka 14.00.

Enkelt å bli med
I år stiller vi to krav til oppskriften du skal sende inn.:
Den skal bestå av fisk og/eller skalldyr , og den skal inneholde et eller flere meieriprodukter .
Det er råvarer du får kjøpt i de aller fleste dagligvarebutikker og som du kan lage utrolig mange spennende retter med.
Flotte premier
Norgesmesteren vinner en tur til Stavanger og Bocuse d'Or Europa, gjerne kalt EM for kokker. Det arrangeres i perioden 30. juni - 2. juli i år.

Men det venter også flere flotte premier både til vinneren, nummer to, tre og fire. Les mer her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=115218

I fjor vant Joran Tveterås fra Oslo med retten Kykkeli-couscous . Les mer her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=105469 og her: http://www.aperitif.no/index.db2?id=105577

Arrangører
Apéritif i samarbeid med VG og Opplysningskontoret for Meieriprodukter - Melk.no .
Slik gjør du
• Les først gjennom konkurransereglene som du finner her (klikk)
 
• Skriv inn oppskriften i påmeldingsskjemaet som du finner her (klikk). Pass på at alle feltene er fylt ut.
Påmelding senest fredag 6. juni 2008
Meld deg på / send inn din oppskrift her:
Her følger alt du trenger å vite om konkurransen:
 

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis
+
Ukens vin

Ny rimelig libanesisk favoritt i basis

Den er leskende og krydret – og perfekt for sesongens behov for rødvin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven
Ukens drink

Er pina colada det beste du vet, vil du garantert like denne martini-utgaven

Det går mot stadig lysere tider, og med det kommer lysten på tropiske drinker. Her får du en forsmak med en forholdsvis mild martiniversjon av pina colada.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Ostekake blir ikke bedre enn dette
Ukens kake

Ostekake blir ikke bedre enn dette

Denne ostekaken lager seg nesten selv i kjøleskapet. Smaken blir himmelsk og oppskriften kan varieres i det uendelige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen
Dagens rett

Carpaccio er noe av det mest luksuriøse du kan lage på grillen

Sørg for å ha godt med rimeligere tilbehør som grønnsaker og brød, for indrefilet er aldri billig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Elisabeth Kress på den høythengende listen Forbes 30 under 30

K2-medeier og gründer Elisabeth Kress (29) er valgt ut til Forbes liste over 30 mest innflytelsesrike under 30 i Europa.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 24. mai

Utforsk 4 stiler chardonnay kombinert med småretter

Gi helgen en pangstart – med 4 deilige viner og 4 småretter i perfekt harmoni, guidet av en førsteklasses lærer gjennom hele kvelden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Bare utseendet til disse rosévinene frister til utforskning
+
Godbiter i pollisten
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her