Erlbeck vant Årets kake

Annemari Erlbeck vant Årets kake i år, akkurat som hun gjorde i fjor.
Redaksjonen
09 April 2008 - 16:00

Hun lagde en original 17. mai-kake som egner seg som fingermat for folk i farten.
- Dette er nok en ny måte å tenke kake på i Norge, sier Erlbeck til Bakeri.net.
 
God følelse
- Dette var veldig gøy. Jeg hadde en god følelse, men visste jo ikke hva konkurrentene hadde tryllet frem av smaker, sier hun.
 
Lett å frakte
- Ideen bak var å ha en kake som er lett å frakte for mennesker. Den er dekket med marengs og pakket inn i cellofan. Den er helt tørr utenpå og kan blir nesten som et stort sukkertøy. Denne kaken kan puttes i lommen eller i vesken. Produktet er revolusjonerende kake i markedet her i Norge, sier Erlbeck.
 
Erlbeck vant konkurransen med 296 poeng, fem poeng foran Elin Erdal Ljåstad.
 
Resultatene
1. Annemari Erlbeck, Oslo
2. Elin Erdal Ljåstad, Nobel Catering og Conditori, Østerås
3. Mats-Erland Jensen, Nobel Catering og Conditori, Oslo
4. Cathrine Nilsen, Teatercafeen, Oslo
5.  Lise Værholm, Teatercafeen, Oslo
6. Ivar Bakke, Evensen's bakeri og conditori, Kirkenær
7. Gitte Rydbak Steine, Fazer Amica, Oslo
8. Anita Skarperud, Teatercafeen, Oslo
9. Helge Torp, Condifa, Drammen  
10. Tone Kjersti Sørgaarden, Lampeland Bakeri & Konditori, Kongsberg 
11. Marina Berge, Teatercafeen, Oslo  
12. June Skoveng, Nobel Catering og Conditori, Østerås  
13. Evy Husevåg, Baker Narum, Hønefoss   
14. Bjørn Njåmo, W.B.Samson AS, Oslo   
14. Lene Sivertsen, Nøtterø Bakeri & Konditori Skallestad, Nøtterø 
16. Michael Birbak, H.A.Brun, Oslo  
17. Victoria Hovland, H.A.Brun, Oslo   
18. Veronika Aileen Andersen, Lampeland Bakeri & Konditori, Kongsberg
19. Hilde Marie Leander, Lampeland Bakeri & Konditori,  Kongsberg  
20. Magne Flesjø, Condifa, Drammen   
21. Eirik Solum, Baker Hansen AS, Oslo

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween
Ukens drink

Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween

Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween
Ukens drink

Bloody Maria er skremmende god - perfekt til halloween

Med halloween kommer også Bloody Mary, eller Bloody Maria som er navnet på versjonen med tequila i stedet for vodka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Den beste fredagsbiffen lages av elg
Dagens rett
Elgbiff med bacon og appelsinsaus

Den beste fredagsbiffen lages av elg

Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her