Et jubileum verd

Denne drømmen av en rødvin er perfekt for den som har ti år å feire.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

Selv om ikke Castillo Ygay Gran Reserva Especial 1998 er ti år helt ennå, kvalifiserer den mer enn godt nok. Spesielt siden den vil leve lenge selv etter tiårsjubileet.

Murrieta-vinene er kjent for sin gode lagringsevne. Og denne spesielle vinen, Castillo Ygay Gran Reserva Especial, som kun lages i toppårgangene, er i særklasse.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Fullintegrert fatpreg
Druene kommer fra de aller beste parsellene på Murrietas 300 hektar høytliggende vingård. Av de ti årene har den tilbrakt en tredel i fat, men fatpreget er på ingen måte plagsomt. Som i alle Murrieta-viner er det en fullintegrert del av aromabildet og bidrar med stor grad av kompleksitet samt å løfte frem den store fruktfylden og elegansen.

Røverkjøp
Hvis du - eller den heldige - velger å nyte den i dag, må det bli til veltilberedte og rike retter med enten lam, vilt eller ekstra godt oksekjøtt.

Og har du lyst til å spandere ekstra mye, er en magnum av den samme vinen, et enda bedre tips for kjelleren. Tillegget på 70 kroner er vel verd å investere i fremtidig smaksopplevelse. Uansett hvilket format du velger, er dette et veritabelt røverkjøp.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 

Castillo Ygay Gran Reserva Especial 2010

Produsent:
Marques de Murrieta
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Spania
Område:
Rioja
Pris:
1 100,00 kr
Varenummer:
773101
95 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen