Etablerer bryggeri i Skien

Trio Bryggeri AS signerer i dag leieavtale med Klosterøya AS om etablering av bryggeri på øya i Skien.

- Vi er svært glad for at vi endelig har på plass en spennende lokalisering for produksjon av unike drikkevarer, og ser fram til å etablere et helt nytt bryggerikonsept med utgangspunkt i den historiske øya i hjertet av Telemark sier Roy Andreassen, daglig leder i Trio Bryggeri.
 
Innflyttingen vil skje i september 2009, og markerer starten på en ny epoke for Trio Bryggeri.
 
Åpent bryggeri
Med utgangspunkt i Klosterøya vil Trio utvikle et åpent og publikumsvennlig bryggeri som kan bidra til å skape liv på den historiske grunnen. Lokalene er tidligere brukt av Union.
 
Kjernen i produksjonen vil bestå av lokalt bryggede ølvarianter tilpasset Telemark og Vestfold og alkoholfrie drikker med utgangspunkt i råvarer fra distriktet. I tillegg vil  bryggeriet produsere øl og annen drikke for andre, inkludert Arcus og morselskapet Mack.
 
Mack inn i 2000
- Mack gikk inn på eiersiden i Trio i 2000 og har siden etablert Skien som vårt brohode og utgangspunkt for vårt langsiktige markedsarbeid i Østlandsområdet, sier styreleder Harald Bredrup.
 
Flyttingen av bryggeriet til Klosterøya gjør at Trio kan gå videre og utvikle et spennende lite bryggeri og unike produkter som kan konkurrere med de store nasjonale og internasjonale bryggeri i Østlandsområdet.
 
Sikrer kapasitet
- For et lite bryggeri er signeringen av en langsiktig leieavtale med på å sikre produksjonskapasitet i Skien, og dermed viktig for å sikre konkurransekraften og leveransesikkerheten for våre produkter, sier Bredrup i en pressemelding.
 
- Det nye bryggeriet er tegnet som et fleksibelt produksjonsanlegg, og med opsjon på ytterligere lokaler på Klosterøya. Med aktiv utvikling av nye produkter, kan kapasiteten tilpasses markedsutviklingen, sier Roy Andreassen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen