Hvis det er noen som vet hvor følgende tidligere medlemmer holder hus, er vi takknemlige for tilbakemelding til e-post aase.jacobsen@aperitif.no, tel. 22 19 00 75 eller faks 22 67 14 77, slik at vi kan kontakte dem og inkludere dem i medlemslisten igjen: Bjørn Bothne Sissel Vangstein Vivian Wærnnes Minde Veronica Andreassen
Etterlysning
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
By på en lekker fiskegryte denne helgen
Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Jägermeister Orange kan bli den nye favoritten
Appelsinsmaken gjør Jägermeister-en mye fruktigere uten at den umiskjennelige krydderkarakteren er redusert. I denne drinken får den skinne.
Les hele sakenEvents single
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
By på en lekker fiskegryte denne helgen
Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele saken