Eureka Wine

Redaksjonen
07 Mars 2007 - 09:15

Navn: Eureka Wine
Besøksadresse: Lillogata 4b, 0484 Oslo
Postadresse: Lillogata 4b, 0484 Oslo
Telefon: 22 89 39 39
Fax: 22 89 39 31
E-postadresse: FIXME: Link format not implemented: <link>eureka@eureka-wine.com
Web-adresse: www.eureka-wine.com
 
etter leverandørens produkter i Apéritif - pollisten.

Eureka Wine as ble i 2000 etablert som et søsterselskap til restaurant Le Canard, og hadde fra starten av kun funksjon som innkjøper av vin til denne restauranten. Etter at restaurant Le Canard ble solgt våren 2006, er Eureka Wine as et frittstående selskap, som nå arbeider målrettet både gjennom Vinmonopolet og i Horeca-markedet.

Det siste året har markert et skille for Eureka Wine; aksjonærene har kunnet konsentrere seg om utvikling av vinimportvirksomheten samtidig som nye resurspersoner er kommet med på laget. For å møte en bevisst satsing på rask vekst, har selskapet i 2006 økt sin aksjekapital ved at også nye, langsiktige investorer er kommet inn på eiersiden.

Ekspansjonen er allerede godt i gang. I november og desember 2006 sluttforhandlet selskapet avtaler om nye agenturer. Foruten nye vinprodusenter i Italia, Frankrike og Spania, er vi nå også godt representert med produsenter fra både Portugal og Tyskland. Eureka Wine as lagerfører i dag over 300 forskjellige viner, og representerer i dag mer enn 60 forskjellige vinprodusenter.

I løpet av siste halvår har Eureka Wine vunnet 10 tilbudsforespørsler til Vinmonopolets basis- og partiutvalg, og har i tillegg rundt 50 viner i bestillingsutvalget. Samtidig har Vinmonopolets spesialbutikk på Briskeby valgt mange av Eurekas viner til sin vinkjeller.

Som et resultat av økt salgsvolum har Eureka Wine nylig etablert eget lager i Lillogata, i tillegg til det eksisterende lageret på Furuset. Dette underbygger vår målsetning om å levere alle varer innen 24 timer i Oslo-området.

Selskapet forventer en kraftig vekst i 2007, og er derfor ferd med å etablere en automatisk EDI-løsning mot Vinmonopolets innkjøpsavdeling. For Horeca-kunder med fokus på rask og enkel bestilling og levering, vil en Internettbasert ordreløsning snart være på plass.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her