Matkurs og vinkurs

Winedinner 21. november i Asker

Få plasser: Bli med på en helaften med spanske smaker i Asker
Foto: (Porfavor Tapas & Vinbar)

Få plasser: Bli med på en helaften med spanske smaker i Asker

Denne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
14 November 2024 - 10:35

Crianza Norway AS inviterer til en gastronomisk aften med en 4-retters meny og viner fra den anerkjente vingården Pago de Vallegarcía. Dette er en sjelden mulighet til å utforske smaker fra Castilla-La Mancha-regionen i Spania. Porfavor Tapas & Vinbar i Asker har smakt seg gjennom vinene og nøye satt en meny som matcher med vinene. Porfavor Tapas & Vinbar er en av to restauranter i Norge som er valgt ut av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification program. Med denne sertifiseringen får du utelukkende autentiske kulinariske tradisjoner fra Spania tilrettelagt for å tilfredsstille smaksløkene.

Les mer om Porfavor Tapas & Vinbar her

Vakker vingård i solnedgang. Foto: Pago Vallegarcía

Pago de Vallegarcía er en prestisjefylt vingård som ligger i nærheten av byen Ciudad Real i Castilla-La Mancha, Spania. Vallegarcia ligger i høyfjellsvinmarker på 900 meters høyde i Montes de Toledo. Eiendommen dekker 3400 hektar med fuktig middelhavsskog, hvor korktrær, oliventrær og steineik gir ly til hjort, villsvin og ørner. Klimaet er kontinentalt, med varme, tørre somre og kalde, våte vintre, og gjennomsnittlig nedbør er 622 mm per år. Vinmarkene er delt inn i 22 parseller, og vinproduksjonen drives med bærekraftig vitikultur. Området har DOP Vallegarcia-klassifisering og har oppnådd statusen "Vino de Pago," en eksklusiv kvalitetsbetegnelse som gis til vinprodusenter som lager vin fra egne druer, dyrket og vinifisert på eiendommen. Denne betegnelsen ble gitt til Pago de Vallegarcía i 2019.

Adolfo Hornos, winemaker and General Manager of Vallegarcia. Foto: Pago Vallegarcía

Denne kvelden får du smake fire unike viner: en rik og frisk viognier, samt tre fyldige rødviner som passer perfekt til sesongen vi går inn i og rettene som blir servert. Kvelden blir ledet av Beatriz Munsuri, salgs og markedssjef hos Pago de Vallegarcía, som vil dele sin kunnskap om vinene underveis.

Vallegarcía (1).png [43.75 KB]
Endringer kan forekomme

Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag
Dagens rett
Spagetti med enkel tomatsaus og bacon

Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti til middag

Hjemmelaget tomatsaus smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus. Dagens oppskrift er i tillegg både rask og enkel.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her