Matkurs og vinkurs

Winedinner 21. november i Asker

Få plasser: Bli med på en helaften med spanske smaker i Asker
Foto: (Porfavor Tapas & Vinbar)

Få plasser: Bli med på en helaften med spanske smaker i Asker

Denne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
14 November 2024 - 10:35

Crianza Norway AS inviterer til en gastronomisk aften med en 4-retters meny og viner fra den anerkjente vingården Pago de Vallegarcía. Dette er en sjelden mulighet til å utforske smaker fra Castilla-La Mancha-regionen i Spania. Porfavor Tapas & Vinbar i Asker har smakt seg gjennom vinene og nøye satt en meny som matcher med vinene. Porfavor Tapas & Vinbar er en av to restauranter i Norge som er valgt ut av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification program. Med denne sertifiseringen får du utelukkende autentiske kulinariske tradisjoner fra Spania tilrettelagt for å tilfredsstille smaksløkene.

Les mer om Porfavor Tapas & Vinbar her

Vakker vingård i solnedgang. Foto: Pago Vallegarcía

Pago de Vallegarcía er en prestisjefylt vingård som ligger i nærheten av byen Ciudad Real i Castilla-La Mancha, Spania. Vallegarcia ligger i høyfjellsvinmarker på 900 meters høyde i Montes de Toledo. Eiendommen dekker 3400 hektar med fuktig middelhavsskog, hvor korktrær, oliventrær og steineik gir ly til hjort, villsvin og ørner. Klimaet er kontinentalt, med varme, tørre somre og kalde, våte vintre, og gjennomsnittlig nedbør er 622 mm per år. Vinmarkene er delt inn i 22 parseller, og vinproduksjonen drives med bærekraftig vitikultur. Området har DOP Vallegarcia-klassifisering og har oppnådd statusen "Vino de Pago," en eksklusiv kvalitetsbetegnelse som gis til vinprodusenter som lager vin fra egne druer, dyrket og vinifisert på eiendommen. Denne betegnelsen ble gitt til Pago de Vallegarcía i 2019.

Adolfo Hornos, winemaker and General Manager of Vallegarcia. Foto: Pago Vallegarcía

Denne kvelden får du smake fire unike viner: en rik og frisk viognier, samt tre fyldige rødviner som passer perfekt til sesongen vi går inn i og rettene som blir servert. Kvelden blir ledet av Beatriz Munsuri, salgs og markedssjef hos Pago de Vallegarcía, som vil dele sin kunnskap om vinene underveis.

Vallegarcía (1).png [43.75 KB]
Endringer kan forekomme

Allergi
Hvis du har allergier er du nødt til å melde ifra om dette senest en uke i forveien. Har du bestilt plass for flere, står du ansvarlig for å melde ifra om noen i gruppen har allergi. Allergier må sendes på e-post til kurs@aperitif.no

OBS: Det er ikke angrefrist på dette kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Ønsker du å gi dette kurset i gave anbefaler vi å kjøpe et gavekort. Husk at du som abonnent får rabatt på dette kurset

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen
Dagens rett

Makrell i sennepssaus lager du selv av rester etter middagen

Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her