Smak 6 prisbelønte norske gin med lekre tonic til

Gin &Tonic-kurs i Oslo 13. februar 2020

(geckophotos)

Smak 6 prisbelønte norske gin med lekre tonic til

Smak på 6 svært gin. Til disse ginene får du også smake virkelige gode tonicer.

  Foto: Jacob Spangenberg

Gin & Tonic-bølgen har skylt over verden de siste årene, og Norge er intet unntak. Den klassiske drinken har gjenoppblomstret som den hotteste drinken på drinkkartet, mye takket være utviklingen av premium gin og tonic. Brennevinet som tidligere var produsert i Nederland og England blir nå produsert på håndverksdestillerier verden over - også her hjemme i Norge. Og norsk gin har klart satt sine spor på verdenskartet. 

Denne kvelden får du smake seks gin fra Det Norske Brenneri sin brilliante portefølje.  Det Norske Brenneri er produsenten bak verdenskjente Harahorn gin. De er Norges nest største brennevinsprodusent, og har sin produksjon og sitt fatlager i Grimstad på Sørlandet. I deres norske gin bruker de urter og bær fra himmel og hav. Einebær fra Finnmark og Hemsedal, blåbær fra Nordmarka utenfor Oslo, rabarbra fra Grimstad og tang fra Skagerrak – blant annet. Tilsammen er det for eksempel over 25 forskjellige urter, blomster og vekster i Harahorn gin. 

Med en slik kompleks blanding av urter, blomster og vekster er det ikke for gitt at all gin er kompatibel med all tonic. Og med det store utvalget som nå finnes av både gin & tonic kan det være vanskelig å finne kombinasjonene som synger.

 Foto: Jacob Spangenberg

Denne kvelden vil Bernard Tønder Smith, brennevinsentusiast og distributør av Det Norske Brenneri gi deg et innblikk i ginens underbare verden. Med seg har han Jacob Spangenberg fra Barkonsult et firma bygd av bartendere for bartendere, som blant annet driver med spesialimport av kvalitetsblandevann. Sammen vil gutta lære deg om infusering, destillasjonog urtene, blomstene og vekstene som gjør gin & tonic til den så populære drinken den er.

Selvfølgelig får du smake på de seks ginene Det Norske Brenneri har med. Du får også smake deg igjennom Three Cents sine prisbelønnede tonicer og miksere. Hvilken rolle garnityr har får du også lære. Alt i alt vil du altså få smake hele 6 drinker denne kvelden. 

Ta vare på alle minnene fra denne smakingen

Logg deg inn på Mine sider og gå til Mine kurs. Der finner du en oversikt over alt du får smake denne kvelden. Der ligger alle opplysninger om vinene, og du kan legge inn dine kommentarer og merke de du liker som favoritt. Da har har du alt du har smak av viner tilgjengelig på mobilen til en hver tid. Med andre ord du trenger ingen app.

Kommende kurs

Til toppen