Får fart på reiselivet

Reiselivsprofessor Arvid Flagestad tror det nye hotellet til Røkke & Co i Oppdal sentrum vil gi ny dynamikk i reiselivet i bygda.

BI-forsker og hytteoppdaling Arvid Flagestad er en av foredragsholderne under reiselivsseminaret i Oppdal kommune i dag.
 
Vind i seilene
Flagestad mener at det nye storhotellet med 180 senger i Oppdal sentrum vil gi ny vind i seilene for reiselivet i bygda.
 
- Det har vært en lammelse i Oppdal, men det fantastiske med Oppdal er potensialet som ikke er løst ut. Hotellinvesteringen er så stor at det vil innebære et nytt Oppdal. Det vil skape en ny dynamikk som er høyst tilrengt, sier Flagestad til Radio E6.
 
Sammenligner
Flagestad skal i foredraget sammenligne Oppdal med andre europeiske fjelldestinasjoner.
 
- Et kjennetegn for de som har lykkes, er at de har fått bilene ut av sentrum og erstattet dem med kulturaktiviteter og spennende opplevelser i sentrum, sier Flagestad, som er spaltist i OPP.
 
Sist uke mente han nettopp at utviklingen av «Oppdalsbyen» er en av de største oppgavene for Oppdal framover.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Test 952 musserende og perlende viner fra hele verden

Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen. Les hele saken

Til toppen