Får ikke solgt

Det er vanskelig å selge de 39 leilighetene i nyrestaurerte Holmestrand Fjordhotell. Bare to har kjøpt.
Redaksjonen
14 August 2007 - 13:47

Prosjektet heter Strandholmen Borettslag. Så langt er det nesten fristende å kalle det en liten fiasko. På grunn av labert salg har eierne skiftet eiendomsmegler i et forsøk på å få fart på salget.
 
Terra tar over
Utfordringen ligger nå hos Terra Eiendom. Partner og megler Sverre Tandberg i Terra sier til Kapital at leilighetene ligger i vannkanten i en hyggelig by, og at lease-back-modellen gjør prosjektet interessant.
 
I dialog
Han sier også at de er i dialog med flere interesserte kjøpere. Men det hjelper lite så lenge nesten ingen kjøper.
 
Har slitt
Holmestrand Fjordhotell har slitt i mange år. Noe måtte gjøres. For snart ett år siden kjøpte Terje Skolt og Widar Salbuvik hotellet for 15 millioner kroner.
 
De pusset opp hotellet, og det er nå 39 leiligheter der. Størrelsen er fra 17 til 55 kvadratmeter. Innskuddene varierer etter størrelse fra omtrent 255 000 til 795 000 kroner.
 
Åtte uker
Folk som kjøper leilighet kan bruke den åtte uker i året, så leies den ut resten av året. Selgerne garanterer at kjøperne får dekket utgiftene de tre første årene, fellesgjeld inkludert.
 
Deretter blir de månedlige utgiftene på fra 600 til 1700 kroner. Tallene er basert på 40 prosent utleiebelegg.
 
Skolt forteller at at belegget siden åpningen i april har vært på mellom 50-60 prosent.
 
Det finnes også planer om å bygge på en etasje, men dette vil ikke skje før det er solgt flere leiligheter.
 
Og i dag er det altså bare to av 39 som har fått eiere.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Sommerens beste dessert lager du på grillen
Ukens kake

Sommerens beste dessert lager du på grillen

Smuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt
Dagens rett

Helgrillet entrecôte er grillsesongens høydepunkt

Inviter til et skikkelig festmåltid og server det saftigste, møreste kjøtt rett fra grillen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gi kotelettene en italiensk vri
Dagens rett
Koteletter og pasta med oliven og kapers

Gi kotelettene en italiensk vri

Det er ikke så mye som skal til for å gjøre svinekoteletter til et festmåltid - og det midt i uka. Følg denne enkle oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje
Ukens drink

En jordbærmartini har selve essensen av sommer - godt hjulpet av litt vanilje

Røde og fristende ligger de i butikken - friske jordbær er også en utrolig base for denne herlige martinien

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her