Får kritikk

Color Line får kritikk etter en skjenkeglipp.

Det er Ingunn Rosten Larsen som kritiserer selskapet.
 
Sist lørdag reiste hun på en privat tur med selskapet mellom Strømstad og Sandefjord.
 
Men samtidig jobber hun med skjenkebevillinger i kommunen.
 
Ettersom det var fullt på alle restaurantene ombord satte hun seg i flysetene på turen til Sandefjord.
 
Drakk i setene
Der satt passasjerer og drakk sprit utenfor skjenkeområdet.
 
- Folk gikk i taxfree-butikken og handlet varer. Så kom de tilbake og satte seg til for å drikke i området der. Det gikk en litersflaske med sprit rundt, og det var særlig fire stykker som forsynte seg godt. Den var tom da vi kom til Sandefjord. Vi så ingen som var der for å se hvordan passasjerene hadde det, sier hun til Sandefjord Blad.
 
Kommunalt
Dersom fergen hadde ligget til havn, ville Rosten Larsen kontaktet selskapet, ettersom selskapet har en kommunal skjenkebevilling.
 
Hun påpeker at skjenkebevillinger må avgjøres politisk. Ved lignende hendelser på utesteder i kommunen risikerer man inndragning av skjenkebevillingen for en periode, ifølge Rosten Larsen.
 
Konserndirektør i Color Line, Laila Valdal beklager episoden og sier selskapet nå vil skjerpe sine kontroller. Hun understreker at svært mange benytter seg av fergenes tilbud i julebordstiden.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Den nordvestre delen av Spania byr på en rekke kjente og mindre kjente vinskatter

Selv om Galicia totalt sett utgjør en liten flik av Spanias enorme vinmarksareal, er det et av landets aller mest spennende områder, som det aldri slutter å komme positive overraskelser fra. Særlig i form av viner som er veldig godt tilpasset markedets behov for moderat alkohol og gunstige priser. Les hele saken

Til toppen