Far og sønn tar over

Gamle Klubben-eier Gunnar Hjelmtvedt har sammen med sønnen kjøpt seg inn i Harbour og Belhaven i Tønsberg.
Redaksjonen
21 September 2009 - 19:00

Belhaven på Kaldnes skal bli et rent spisested hvor vin blir et viktig satsingsområde. Kjøkkenet skal åpnes opp slik at kokkene blir en del av restauranten. Det skriver Tønsbergs Blad.

Profesjonelle servitører og vinkelnere skal sørge for å gi gjestene en uforglemmelig totalopplevelse. Harbour på Brygga skal videreutvikles som et av Tønsbergs mest populære utesteder. Menyen skal også løftes noen hakk.

Følger fader'n
Gunnar Hjelmtvedt kommer inn som ny majoritetseier i Belhaven og Harbour 1. oktober Sønnen Christian skal være daglig leder.

- Vi ble for noen uker siden forespurt om å komme inn på eiersiden på Belhaven. Vi ble raskt enige, og det hele endte med at vi overtar driften av både Belhaven og Harbour, forteller Gunnar Hjelmtvedt til Tønsbergs Blad.

Han overtar 80 prosent av holdingselskapet til Belhaven og Harbour, Mezze AS, mens dagens eiere sitter igjen med tjue prosent.

Christian Hjelmtvedt på 24 er utdannet både kokk og vinkelner, ved siden av en bachelor fra Norsk Hotellhøgskole. De tre siste årene har han drevet sommerrestauranten Lanternen Bar & Restaurant i Kragerø med stor suksess.

30-års erfaring
Gunnar Hjelmtvedt har 30-års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen. I Tønsberg har han vært med siden han kjøpte Hotel Klubben i 1989, drev det selv i ti år før Klubben ble leid ut til Rica-kjeden. For et par år siden solgte Hjelmtvedt til AC Nor-gruppen, men har hele tiden vært i bransjen enten som hotelldirektør eller konsulent, skriver Tønsbergs Blad.
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen – eller som julegave i siste liten - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen
Guide
Vegetarisk jul

Slik lager du en vegetarisk vri på julemenyen

Julesnurrer til forrett og vegister med rødkålslaw til hovedrett gjør den som velger grønt lykkelig også på julaften.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her