Farris Bad får ny direktør

Farris Bad får ny direktør

Andreas Nilsson blir sjef i Larvik.

– Jeg gleder meg til å komme tilbake til Larvik og Farris Bad, og ser fram til å være med i den videre utviklingen av hotellet, sier Andreas Nilsson i en pressemelding.

Han er ung, men er langt fra en novise i hotellbransjen. Han startet karrieren som garderobevakt som 15-åring, og har de siste to årene jobbet sentralt ved åtte ulike Quality Resort-hoteller. Nilsson var også med på oppstarten av Farris Bad, og var i tre år F&B-manager på Farris Bad under Espen Karlsens ledelse.

– Espen Karlsen har på mange måter personifisert hotellet. Derfor skal vi nok ikke gjøre noen drastiske forandringer med det første, men fokusere på høy kvalitet i driften. Vi ønsker at våre gjester skal se at de fortjener å unne seg noe mer enn en standard hotellopplevelse. Vår drift handler om å oppfylle en hotelldrøm, sier Nilsson. Han begynner i stillingen 1. juni.

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen