Farris vant emballasjedesignprisen 2001

Farris nye glassflaske vant prisen for emballasjedesign. Som en av fire kandidater ble Farrisflasken plukket ut blant alle produktene i dagligvarehandelen. Prisutdelingen fant sted på konferansen "Emballasjedesign - den viktigste faktoren i merkevarebyggi
Redaksjonen
06 April 2001 - 01:00

Det er fagtidsskriftet Emballering sammen med skolen for grafisk design som står bak designprisen som ble delt ut for første gang i går. Det er ønsket om bedre fokusering på det unge designmiljøet her i landet og på emballasjedesign og merkevarebygging som ligger bak prisen. Tradisjonelt har bedrifter sendt inn emballasjeløsninger til bedømning selv, men denne gange er fire finalister valgt ut på fritt grunnlag og Farris nye glassflaske er en av de fire.

Finalistene var:
1. Idun Vinagretto balsamico dressing
2. Sørlandschips
3. Farris glassflaske
4. Tine Gudbrandsdalsost

Og Farris glassflaske stakk av med den gjeveste prisen!
- Vi er stolt over at fagmiljøet og forbrukerne har blitt så glad i den nye flaksen, sier produktsjef Anne Grethe Johansen. Farrisflasken som bare selges på utesteder er designet av Strømme Trondsen design.

Tanken til designerne er at flasken ikke skal skamme seg ved siden av en fin rødvin, men heller øke eksklusiviteten på et pent dekket bord. Inspirasjonen til flaskene er hentet fra eksklusive olivenolje-flasker (slanke vinflasker). Mange vannflasker verden over er inspirert av vanndråpen, bla gjelder dette Perrier, Ramlösa og Evian. Ringnes ønsker bryte denne tradisjonen for på den måten å sette standarden for hva eksklusive vannflasker er i Norge.

Flasken returneres i Ringnes eget retursystem, men forbrukerne har blitt så glad i den at det går sport i å stjele den fra utestedene!

Vannflaskene selges fra alle barer og restauranter som fører Farris og Imsdal.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Gresskarpai er et must denne uken
Ukens kake

Gresskarpai er et must denne uken

Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Suppe og pannekaker funker fortsatt
Dagens rett
Pannekaker og betasuppe

Suppe og pannekaker funker fortsatt

Pannekakeoppskriften er gjort litt sunnere, og suppeoppskriften er litt raskere. Ellers er det mye 60-tall over dagens middag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her