Feiret gjenåpning med bryggefest

Feiret gjenåpning med bryggefest

Festet for "nytt" hotell på Bryggen i Bergen.

Etter å ha brukt 300 millioner kroner på en ekstrem makeover, var 500 gjester i helgen invitert til bryggefest i Bergen for å markere at he Rezidor Hotel Group og DNB er i mål med et av de største hotellrenoveringsprosjektene i Norge.

Lundwall Arkitekter fra Sverige har stått for design og interiør i det nye hotellet på Bryggen i Bergen, som ble bygd i 1982. Etter flere små ansiktsløftninger i løpet av årene, framstår hotellet som helt nytt etter totalrenoveringen.

– Det er igjen perlen det var da vi åpnet det for 30 år siden. Nå befester vi på nytt vår unike posisjon og blir markedsleder i Bergen, sier General Manager Nina Askvik i en pressemelding.

Radisson Blu satser stort på hotellets italienske restaurant, Filini Restaurant og Bar, som sto for serveringen under feiringen. Tre håndplukkede kokker er hyret inn fra Italia, og fire av restaurantens ansatte har hospitert på anerkjente Filini Cooking School i Milano.

– Dette er definitivt regionens mest autentiske italienske restaurant. Hadde det ikke vært for at de fleste spiser med øynene åpne hadde de trodd de befant seg i Milano. Restauranten er allerede kjent for byens beste pizza, sier Nina Askvik.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen