Ferietid

Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel jevnlig få servert nye artikler. Vi har nemlig satt sammen stoff som automatisk dukker opp på forsiden - mens vi plasker i vannet. Vi opplyser samtidig om at Dagens rett ikke sendes ut på e-post i sommer . Derimot kan de leses her på våre nettsider.

Vi våger oss altså på en aldri så liten strekk, kanskje med bena godt plantet i vannskorpa de neste tre-fire uker. Men sover; det gjør vi ikke. Ved å besøke våre sider regelmessig fremover i sommer, vil du stadig finne nye artikler og oppskrifter på sommermat, og - ikke minst - annet aktuelt stoff. Vi følger stadig med i det som skjer, og lager en sak av det dersom saken synes viktig.

E-posttjenstene Dagens rett og det ukentlige nyhetsbrevet stoppes i disse ukene. Dette for at du ikke skal komme tilbake fra din ferie og møtes av en overfylt e-postkasse. Ukens vin sendes derimot ut som normalt. Gode vintips regner vi med at du alltid setter pris på!

Visste du forresten at vår matseksjon er oppdelt i sesonger? Ta deg en titt, og vi er sikker på at du finner noe som frister. Du finner de under seksjonen " Mat " i margen på venstre side.
 
Vår egen kokebok inneholder akkurat nå nær  3000 oppskrifter du kan ha glede av. Søk på ingredienser eller bestemte ord , og før du kan si "kake", sitter du kanskje igjen med hodet fylt av nye og fristende retter. Logg deg inn, eller registrer deg gratis for Min kokebok - og plutselig har du tilgang på hele 17 500 oppskrifter . Valget er ditt, og sommeren er lang! Mange deilige oppskrifter venter på deg...
 
Er det noe du ikke finner, eller du simpelt hen lurer på? Send et innlegg til Apéritif Diskusjon , og sjansen er stor for at vi eller en av våre lesere gir deg råd. Likeledes: dersom du har en god oppskrift du gjerne vil dele med oss og de andre leserne; send den til oss , så legger vi den ut i vår base.
 
Hva med polvarene? Usikker på hva som er godt i disse tider? Våre profesjonelle smakere har gjort forarbeidet for deg. Ta en titt på våre tester av ikke bare vin, men også øl og brennevin og annet godt drikke. Gjør et søk i vår egen polliste , hvor du også direkte kan bestille dine varer og få disse levert på døra eller hente selv.
 
Som du ser, finnes det kanskje - for deg - ukjente sider hos oss. Legg ut på en aldri så liten oppdagelsesreise, og bli kjent med våre tjenester. Du vil bli forbløffet over alt det gode som finnes her hos Apéritif!
 
Redaksjonen ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen