Ferietid

Apéritifs redaksjon tar nå en velfortjent ferie, men du som leser vil likevel jevnlig få servert nye artikler. Vi har nemlig satt sammen stoff som automatisk dukker opp på forsiden - mens vi plasker i vannet. Vi opplyser samtidig om at Dagens rett ikke
Redaksjonen
09 Juli 2004 - 01:06

Vi våger oss altså på en aldri så liten strekk, kanskje med bena godt plantet i vannskorpa de neste tre-fire uker. Men sover; det gjør vi ikke. Ved å besøke våre sider regelmessig fremover i sommer, vil du stadig finne nye artikler og oppskrifter på sommermat, og - ikke minst - annet aktuelt stoff. Vi følger stadig med i det som skjer, og lager en sak av det dersom saken synes viktig.

E-posttjenstene Dagens rett og det ukentlige nyhetsbrevet stoppes i disse ukene. Dette for at du ikke skal komme tilbake fra din ferie og møtes av en overfylt e-postkasse. Ukens vin sendes derimot ut som normalt. Gode vintips regner vi med at du alltid setter pris på!

Visste du forresten at vår matseksjon er oppdelt i sesonger? Ta deg en titt, og vi er sikker på at du finner noe som frister. Du finner de under seksjonen "Mat" i margen på venstre side.
 
Vår egen kokebok inneholder akkurat nå nær 3000 oppskrifter du kan ha glede av. Søk på ingredienser eller bestemte ord, og før du kan si "kake", sitter du kanskje igjen med hodet fylt av nye og fristende retter. Logg deg inn, eller registrer deg gratis for Min kokebok - og plutselig har du tilgang på hele 17 500 oppskrifter. Valget er ditt, og sommeren er lang! Mange deilige oppskrifter venter på deg...
 
Er det noe du ikke finner, eller du simpelt hen lurer på? Send et innlegg til Apéritif Diskusjon, og sjansen er stor for at vi eller en av våre lesere gir deg råd. Likeledes: dersom du har en god oppskrift du gjerne vil dele med oss og de andre leserne; send den til oss, så legger vi den ut i vår base.
 
Hva med polvarene? Usikker på hva som er godt i disse tider? Våre profesjonelle smakere har gjort forarbeidet for deg. Ta en titt på våre tester av ikke bare vin, men også øl og brennevin og annet godt drikke. Gjør et søk i vår egen polliste, hvor du også direkte kan bestille dine varer og få disse levert på døra eller hente selv.
 
Som du ser, finnes det kanskje - for deg - ukjente sider hos oss. Legg ut på en aldri så liten oppdagelsesreise, og bli kjent med våre tjenester. Du vil bli forbløffet over alt det gode som finnes her hos Apéritif!
 
Redaksjonen ønsker alle våre lesere en riktig god sommer!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
+

Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling

Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Ukens drink

Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender

Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Ukens kake

Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost

Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her