Fikk advarsel for å servere ett øl

Fikk advarsel for å servere ett øl

Men utestedet Paparazzi er uenig i at en egen bar viet ett ølmerke er reklame.

Paparazzi på Brygga i Tønsberg mener det ikke er ulovlig å servere kun ett ølmerke i en atskilt del av lokalet. Nå har utestedet bedt NHO Reiseliv om assistanse i saken mot kommunen.

22. januar skal Paparazzis klage behandles i Utvalg for helse og omsorg i Tønsberg kommune. Under en inspeksjon i juli i fjor, reagerte skjenkekontrollen på at utestedet hadde skilt av en egen bar hvor det kun ble solgt øl av et bestemt merke.

«Ut ifra plassering, utseende og fokus på Peroni øl, ser vi på dette som ren reklame», begrunner skjenkekontrolløren i rapporten.

Daglig leder Gunnar Hjelmtvedt sier til Tønsbergs Blad at utestedet rigger ekstra barer når besøket er høyt.

– Denne kvelden hadde vi av praktiske årsaker tre barer, hvorav den ene bare solgte øl på flaske. Men vi solgte også alkoholfritt i tillegg til ølet av det ene merket, sier Hjelmtvedt til avisa.

Tønsberg kommune har bedt Fylkesmannen og Helsedirektoratet om en uttalelse i saken før klagen behandles.

Forsiden akkurat nå

Vinkurs i Oslo - Bordeaux

Smak fantastiske viner fra hele Bordeaux

Bordeaux er en jungel av forskjellige klassifikasjoner, vinmarker og slott. Denne kvelden vil du sammen med en av Bordeaux fremste vinhandlere, smake viner fra forskjellige slott og distrikter samtidig som du lærer mer om et av verdens beste vinområder. Les hele saken

Til toppen