Fire har sagt opp på Utsikten

Fire ansatte har sagt opp på Utsikten Hotell etter at hotellsjefen og direktøren sa opp nylig.
Redaksjonen
11 August 2008 - 12:44

- Det er ingen uenighet om drift. Det er personlige årsaker til at hotelldirektøren og hotellsjefen har sluttet, sier styreleder Per Arne Netland.
 
Han har nå gått inn som daglig leder på Utsikten Hotell.
 
-  Det er ingen sammenheng mellom disse oppsigelsene, sier Netland til avisen Agder.
 
Han avviser personalflukt eller personalkonflikter på hotellet.
 
Styremøte
Nylig var ledelsen på hotellet samlet til styremøte. Det var ifølge Netland ikke oppsigelsene som lå til grunn for møtet.
 
- Vi var samlet for å legge strategier og planer fremover. Blant annet ble det bestemt at jeg nå skal gå inn i driften som daglig leder, sier Netland.
 
Til nå har han vært styreleder og leder for Utsikten Eiendom, samt daglig leder for entreprenørfirmaet Netland & Sønner.
 
Han går nå over fra Netland & Sønner til å jobbe på fulltid som daglig leder på hotellet.
 
Tøff jobb
Netland har ikke konkrete tall eller prosenter, men oppsummerer med at det har vært bra belegg i sommer. Likevel innrømmer han at den første sesongen med nyrenovert hotell har vært krevende.
 
- Det har fungert greit, driften fremover ser bra ut. Du kan ikke forvente maksimalt belegg med en gang, sier Netland.
 
- Det er en tøff jobb å fylle hotellet, dette er et stort hotell. Vi har jobbet hardt de seneste ukene for å få det til, medgir Per Arne Netland.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Be inn på en fyldig elggryte
Dagens rett
Rødvinsgryte av elg

Be inn på en fyldig elggryte

Har du ikke elgkjøtt, kan du godt bruke annet vilt eller tamt kjøtt i denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

La deg inspirere til å bli lefsebaker
Guide

La deg inspirere til å bli lefsebaker

Du trenger bare en steketakke og disse oppskriftene for å komme i gang.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
+
Godbiter i pollisten

Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen

Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
+
Ukens vin

37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris

Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær alt om champagne av en proff
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 08. desember

Lær alt om champagne av en proff

Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia
+

Oppdag den søte hemmeligheten fra Champagne - ratafia

En nærmest glemt drikk som skapte glede blant vinbønder og drueplukkere i Champagnes vinmarker, har nå fått en renessanse hos franske toppchefer. Arnaud Lallemand som står bak trestjerneren L’Assiette Champenoise i Reims er en av dem.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her