Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din
Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif

Fire har sagt opp på Utsikten

Fire ansatte har sagt opp på Utsikten Hotell etter at hotellsjefen og direktøren sa opp nylig.
Redaksjonen
11 August 2008 - 12:44

- Det er ingen uenighet om drift. Det er personlige årsaker til at hotelldirektøren og hotellsjefen har sluttet, sier styreleder Per Arne Netland.
 
Han har nå gått inn som daglig leder på Utsikten Hotell.
 
-  Det er ingen sammenheng mellom disse oppsigelsene, sier Netland til avisen Agder.
 
Han avviser personalflukt eller personalkonflikter på hotellet.
 
Styremøte
Nylig var ledelsen på hotellet samlet til styremøte. Det var ifølge Netland ikke oppsigelsene som lå til grunn for møtet.
 
- Vi var samlet for å legge strategier og planer fremover. Blant annet ble det bestemt at jeg nå skal gå inn i driften som daglig leder, sier Netland.
 
Til nå har han vært styreleder og leder for Utsikten Eiendom, samt daglig leder for entreprenørfirmaet Netland & Sønner.
 
Han går nå over fra Netland & Sønner til å jobbe på fulltid som daglig leder på hotellet.
 
Tøff jobb
Netland har ikke konkrete tall eller prosenter, men oppsummerer med at det har vært bra belegg i sommer. Likevel innrømmer han at den første sesongen med nyrenovert hotell har vært krevende.
 
- Det har fungert greit, driften fremover ser bra ut. Du kan ikke forvente maksimalt belegg med en gang, sier Netland.
 
- Det er en tøff jobb å fylle hotellet, dette er et stort hotell. Vi har jobbet hardt de seneste ukene for å få det til, medgir Per Arne Netland.

iStock-622924262.jpg
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

UGB921-16x9.jpg
Godbiter i pollisten
Noe ekstra prisgunstig og solid til vinkjelleren.

Dette er et ypperlig alternativ når Burgund-pinot er for dyrt

En beaujolais fra en av de fremste cru-ene byr på fantastisk valuta for pengene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

UV020321-16x9.jpg
+
Ukens vin

Knallkjøp til sjømaten

Disse Savoie-vinene er blant vinterens aller beste kjøp.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

vin-bourgogne-pouilly-fuisse-pastoral-2017-frantz-chagnoleau.jpg
+
Klubb
Viner i begrenset antall kun for abonnenter

Akkurat nå er dette det beste kjøpet fra Burgund

Fra Sør-Burgunds mest renommerte vinmarker og til en pris som er halvparten av hva du må betale for samme kvalitet fra «gullkysten».

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

iStock-537611756.jpg
Les dette om du opplever tekniske problemer

Vi har fornyet oss

Å flytte over hele det gigantiske nettstedet aperitif.no til en ny plattform, kan medføre enkelte problemer. Vi håper på din tålmodighet om du skulle oppleve dette, og jobber på spreng for å gi deg en maksimal leseropplevelse.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
iStock-508947940.jpg
Dagens rett
Spansk sjømatgryte - Zarzuela

En sjømatgryte som denne topper det meste

Mengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

asiatisk-skrei.jpg
Dagens rett
Skrei med asiatiske smaker

Med denne kombinasjonen får du en helt ny smaksopplevelse av skrei

Her er det nemlig mye spennende fra asiahylla som gjør jobben.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

php2p5lyl.jpg
Dagens rett
Hjemmelaget taglioni med kremet soppsaus

Så enkelt lager du pastaen selv

Og når du har laget den fra bunnen av, trenger du nesten ikke noe annet til. Så godt smaker det. Men litt sopp og fløte gjør underverker.

Les hele saken
iStock-1130934320.jpg
Matkurs og vinkurs
Apéritifs kokkeskole

Bli en mesterkokk med Apéritifs tredagers kokkeskole

Årets julegave for den gryende kokkespire - Våre dyktige kokker lærer deg kjøkkenets viktigste grunnprinsipper gjennom tre intense dager.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

phpxaqhtg.jpg
Dagens rett
Aichas indiske chana masala med kveite

Denne retten kan serveres med eller uten fisk

Den er derfor et perfekt alternativ når noen rundt bordet ønsker et vegetarisk alternativ. For her kommer chana masale-en og kveiteskivene for seg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

phpesinuw.jpg
Dagens rett
Orientalsk rekerett

Med denne sausen kan du variere middagen i det uendelige

Om det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her