Flere aksjeproblemer

Problemene rundt aksjene ved Sanderstølen høyfjellshotell fortsetter.

Nylig ble det kjent at Fjeller Emballasje AS sikret seg halvparten av aksjene i Sanderstølen høyfjellshotell etter konkursrytter Stein Skau Jacobsen.
 
De øvrige aksjene kontrolleres av styreleder Egil Svarstad og tre andre investorer fra Grenland gjennom Golsfjellet Holding.
 
Ikke bud
Til Avisa Valdres sier styreleder Svarstad at de ikke bød på hotellaksjene ettersom de har muligheten til å bruke forkjøpsretten.
 
Ved å by ville Golsfjellet Holding bidratt til å dra opp prisen på aksjene.
 
Ifølge avisen skal det være uenighet mellom Fjeller Emballasje og investorene fra Grenland om de videre planene.
 
Vil ha kontroll
Golsfjellet Holding ønsker å få kontroll over alle aksjene i hotellet og skal ha varslet at de vil bruke forkjøpsretten.
 
- Vi har hele tiden vært interessert i å drive Sanderstølen høyfjellshotell og redde det fra konkurs. Vi er innstilt på å gjøre det som er nødvendig for å få til en best mulig løsning for hotellet og de ansatte. Dette har imidlertid vært hindret på grunn av at eieren av den andre halvparten har vist liten vilje til å gjøre det samme. Siden vi ikke har hørt noe fra de nye eierne, er jeg redd for vi blir nødt til å bruke forkjøpsretten til å få hand om disse aksjene men det vil ta måneder, sier Egil Svarstad til Avisa Valdres.
 
Dermed kan det se ut som om problemene fortsetter ved Sanderstølen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen