Flere rom i Trondheim

To nye hoteller og tre hotellutvidelser er på gang i Trondheim. Totalt blir det 900 nye rom.

Clarion bygger det som blir et av de største kongresshotellene i Skandinavia. Skanska har fått entreprisen, og byggestart for dette hotellet blir neste høst. Da skal etter planen Entra Eiendoms nye Comfort-hotell stå klart.
 
Utvidelser
Men i tillegg til nye hoteller er det altså utvidelser av tre eksisterende hoteller. Rica Nidelven bygger 130 nye rom, Royal Garden skal ha klar 100 nye rom til sommeren 2009 og da skal også Scandic Prinsen ha klar 80 nye rom.
 
Trenger kapasitet
- Ingen tvil om at Trondheim trenger større hotellkapasitet. Flere hoteller må stadig oftere avvise gjester fordi alle rom er opptatt. Beleggsprosenten har passert toppnivået fra VM- og jubileumsåret 1997, sier direktør Knut Efskin i DnB NOR Næringsmegling til Adressa.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen