Flom av søkere

Det er en flom av søkere til stillingene ved Farris Bad i Larvik.

- Jeg hadde regnet med maks 300 søkere. Så ble det over det dobbelte. Det er helt fantastisk, sier hotellsjef Per Christian Andersen.

Mange telefoner
- Jeg får mange telefoner. Jeg skal jobbe på Farris Bad, sier folk. Andre ringer og sier at de har bestemt seg for å flytte tilbake til Larvik, for å jobbe på Farris Bad. Det er en stolthet ved å jobbe der allerede. Det har nok noe med den optimismen og positive tankegangen som Larvik er inne i. Folk er på jakt etter en spennende jobb og å leve det gode liv i Larvik, sier hotellsjefen til Østlandsposten.
 
Hav av smaragder
Sofie Lindh Berglund har jobbet i hotellkjeden Choice i Sverige i åtte år, og har nå fått jobben som driftssjef ved hotellet. For en uke sien flyttet den svenske 27-åringen til Larvik. Hun er med på den hektiske rekrutteringen.
 
- Jeg sier at vi har et hav av smaragder å velge blant. Både nye og ferske, men også mer erfarne og modne. Nå gjelder det å finne en balanse blant de ansatte. Det viktigste når vi skal ansatte er innstillingen man har, mener hun.
 
Enorm interesse
Hotellsjefen anslår å skrive kontrakt med 100 til 120 mennesker til å begynne med.
 
- Det er en enorm interesse fra folk som bor i Larvik, men vi har søkere fra hele landet og til og med noen fra Tyskland og Sverige, sier hotellsjefen.
 
- Siden hotellet åpner 5. mars må vi få gjort en del avklaringer ganske snart, slik at folk rekker å si opp jobbene sine. Vi regner med å ha de fleste avtaler på plass i løpet av desember og noen i januar, sier Andersen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Julemat Drikke til julematen

Den definitive guiden: Slik finner du passende øl til alle julens måltider

I julen er måltidene mange, og ølet er en selvskreven ledsager. Derfor har vi satt sammen en oversikt for alle som lurer på hva de skal drikke til de ulike måltidene. Deriblant også mellommåltidene (les godteriene), som det raskt kan bli litt for mange av på denne tiden av året. Les hele saken

Til toppen