Fondberg satser på å bli størst i Norge

Fondberg AS har nå startet sin norske virksomhet fra kontorer i Vika Atrium. Daglig leder i Norge er Johnny Gadderud som kommer fra Maxxium Norge AS.

Gadderud har fått med seg Michael Lundmark som produktsjef og Jenny Sandstrøm som markedskoordinator. Lundmark kom fra stillingen som produktsjef i Maxxium mens Sandstrøm var tidligere innkjøper hos Fondberg & Co i Sverige.
 
Til VBF Expressen sier Johnny Gadderud at Fondberg AS etter planen skal være fullt operative fra 1. august i år. Selskapet jobber nå med å få på plass lisenser, bevilgninger og avtaler med de produsentene Fondberg representerer i Sverige. Gadderud er også i en prosess med å styrkes staben i selskapet ytterligere med 3-4 selgere samt støttefunksjoner på kontoret.
 
I Sverige er Fondberg & Co den største private importør. Gadderud sier til VBF Express at selskapet nå benytter seg av sine gode erfaringer fra Sverige, og satser stort på å bli den største importør på det norske markedet innen 3 år. Et mål som i følge Gadderud bør være oppnåelig med tanke på både erfaring og ressursser.
 
Kilde: VBF

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen