Fondberg satser på å bli størst i Norge

Fondberg AS har nå startet sin norske virksomhet fra kontorer i Vika Atrium. Daglig leder i Norge er Johnny Gadderud som kommer fra Maxxium Norge AS.

Gadderud har fått med seg Michael Lundmark som produktsjef og Jenny Sandstrøm som markedskoordinator. Lundmark kom fra stillingen som produktsjef i Maxxium mens Sandstrøm var tidligere innkjøper hos Fondberg & Co i Sverige.
 
Til VBF Expressen sier Johnny Gadderud at Fondberg AS etter planen skal være fullt operative fra 1. august i år. Selskapet jobber nå med å få på plass lisenser, bevilgninger og avtaler med de produsentene Fondberg representerer i Sverige. Gadderud er også i en prosess med å styrkes staben i selskapet ytterligere med 3-4 selgere samt støttefunksjoner på kontoret.
 
I Sverige er Fondberg & Co den største private importør. Gadderud sier til VBF Express at selskapet nå benytter seg av sine gode erfaringer fra Sverige, og satser stort på å bli den største importør på det norske markedet innen 3 år. Et mål som i følge Gadderud bør være oppnåelig med tanke på både erfaring og ressursser.
 
Kilde: VBF

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen